dissabte, 22 de juny del 2019

Àrea de pícnic Parc de la Font Vella, Les Borges Blanques, Garrigues

Tranquila àrea de pícnic a les afores de Les Borges Blanques, comparteix espai amb l'ermita de Sant Cristòfol. Les fotos són d'un diumenge plujós de finals de gener.
El parc consta de un total de 13 taules (8 de fusta i 5 de pedra) i un bloc de 8 barbacoes, hi ha el què sembla un quiosc bar, pero estava tancat, també podria ser un sepai per guardar material. L'espai és com una avinguda de plataners que va des de l'entrada fins l'ermita. Quan hi vam ser al gener no hi havia ombres, però ara deu estar ja ben ombrejat.
















La font que dóna nom a l'àrea de pícnic curiosament està fora de l'espai que ocupa el parc, està a l'entrada al costat de l'aparcament i a la pared del mur d'una casa.



L'ermita de Sant Cristòfol és de nova construcció, data dels anys 50, és petita i és oberta (tot i tenir unes reixes de seguretat), així que la podreu veure.

Darrera l'ermita hi ha el bloc dels banys, nosaltres el vam trobar tancat, i també hi ha una taula rudimentaria de pedra (inclosa en el nombre total que he nombrat a l'inici); si seguiu més endavant hi ha un espai de gespa obert ideal per jugar i gaudir, de fet s'hi pot fer acampada, per fer-ne us s'ha de contactar amb l'ajuntament per obtenir-ne el permís.





Situació:



Coordenades de GPS:  41°31'27.42"N    0°53'12.12"E

Accés: Heu de sortir de Les Borges Blanques pel carrer de la Font i seguir indicat el camí en vermell del mapa de baix.

Què visitar?

Les Borges Blanques:

Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Les Borges Blanques:


Les Garrigues:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada