dissabte, 16 de febrer de 2019

Àrea de pícnic del Riu, El Cogul, les Garrigues

Tranquila àrea de pícnic al límit oest de la població, entre la piscina municipal i el riu de Set. M'he inventat el nom perquè no l'he trobat, però no té pèrdua si pregunteu per les piscines. Les fotos són de mitjans de gener, un diumenge gris.

 
Consta de un total de 11 taules de pedra, 4 d'elles amb bancs, però la resta sense. Estan repartides en 2 espais:

A) És el primer espai que trobareu, just per sota de la piscina municipal, s'hi por accedir per unes escales al costat de l'entrada a la piscina o des de l'aparcament  per un accés més planer. Consta de 9 taules, 3 amb bancs. Al mig hi ha una font.
B) Queda per sota de l'espai A i diguem que és un espai asilvestrat que dóna accés al riu, tot i que no es pot accedir realment al riu per possar-hi els peus, però si que estareu a tocar. Hi ha 2 taules, 1 amb bancs.Hi ha un espai habilitat per deixar el cotxe, que com us he dit s'hi accedeix des del costat de les escales que baixen a l'espai A.
Situació:

Coordenades de GPS:  41°27'58.42"N    0°41'25.94"E

Accés:  L'accés a l'àrea de pícnic està al final del carrer del Riu.

Què visitar?

El Cogul: No us perdeu les pintures rupestres de la Roca dels Moros, val molt la pena fer la visita guiada, és molt interessant; hi ha una part de la visita que es fa dintre del museu i després es visiten les pintures in situ. A les fotos no llueixen, però quan us ho hagin explicat i sàpigueu què heu de veure es veu perfectament. Per cert, en un parell d'anys hi haurà una àrea de pícnic a l'exterior del museu.Les Garrigues:

Jaciment íber Els Vilars (Arbeca)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada