dilluns, 24 de setembre del 2018

Àrea de pícnic Taula dels Bisbes, Vallvidrera (Barcelona), Barcelonès

Petita àrea de pícnic en el Parc Natural de Collserola, queda a 500 metres del Baixador de Vallvidrera (F.F.C.C.) i a 150 metres del punt d'informació de Vil·la Joana. Per accedir-hi en cadira de rodes feu-ho des del punt d'infrmació, per l'altre camí hi ha escales. Les fotos són d'aquest matí.

Només té 1 taula de pedra molt ben ombrejada. No és per estar-hi tot el dia, però si per parar-hi una estona, dinar o berenar i seguir gaudint de l'entorn.Situació:
Accés: És ideal per venir en transport públic, ja que la parada Baixador de Vallvidrera dels Ferrocarrils Catalans us deixa al punt d'inici de la passejada. Si veniu en cotxe el deixeu per l'entorn, entre l'estaicó i l'accés al Pantà de Vallvidrera.

Coordenades GPS del punt d'inici:  41°25'10.65"N    2° 5'50.83"E


Si hi veniu en F.F.C.C. al sortir del tren anireu a parar a l'explanda de punt d'inici, si veniu en cotxe heu d'anar cap a la parada del F.F.C.C. i just abans de les taquilles veureu l'explanada.

A l'explanada trobareu cartells informatius i un mapa en relleu.

Nosaltres hem agafat la passejada del fondal de Vil·la Joana, quan hi hem anat no sabiem segur si la Taula dels Bisbes era realment una taula, però hem optat per aquest camí per les fonts.


És un camí adaptat per a persones amb mobilitat i visibilitat reduïda, el camí és planer fins a la Font Nova on s'hi pot arribar amb cadira de rodes; per a persones amb visibilitat reduïda l'itinerari arriba fins a la Vil·la Joana, pel camí hi ha cartells en braile. És un recorregut curt, però té bonics racons i bancs per descansar. Hi hem trobat bolets, però no els conexiem, sobretot si colliu bolets respecteu l'entorn i colliu-los amb compte.


A l'anada hem anat pel camí principal, al tornar hem sortit pel caminet de la dreta
Font Nova
Pujant les escales aneu a parar a la Font Vella.
 Just a sobre hi ha la Taula dels Bisbes.
De davant de la taula de pícnic surt un passeig de plataners que porta al punt d'infomació del Parc Natural de Collserola.
A pocs metres d'arribar al punt d'informació trobareu un camí que baixa cap a la Font Joana, un racó molt maco i tranquil, i torna al punt d'inici (la foto de la bifurcació que he possat més amunt), però aquest camí no és ample ni pla, és de montanya.
Foto feta mirant cap a on està la taula de pícnic
 Font Joana:
En el punt de partida, al costat dels F.F.C.C., veureu que hi ha un altre camí que comença amb escales, segons el mapa també va al punt d'informació de Vil·la Joana.

Què visitar?

Parc Natural de Collserola:


Barcelona:


Barcelonés:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada