diumenge, 23 de setembre del 2018

Àrea de pícnic de l'Embassament de la Palma, Palma d'Ebre, Ribera d'Ebre

Seguint la recomanació de la Mercè Garcia vam estar en aquesta àrea de pícnic a les afores de la Palma d'Ebre; l'ho curiós és que quan hi vam ser a principis d'agost l'estàven fent-hi reformes, ara ja estarà acabada.
Consta de 6 taules de fusta, tot i que no puc assegurar que no n'hagin afegit més un cop acabada la reforma. Hi ha un bloc de 4 barbacoes amb una pica i estàven construit un cobert perquè les taules tinguin ombra o sostre si plou.












El pantà, segons explica la web de l'Ajuntamnet de la Palma, és "un dipòsit regulador d'aigua de l'embassament de Margalef". És bonic, té un color blau-verd intens i l'entorn acompanya. Hi està prohibit el bany, així que no us deixeu portar per temptacions i feu cas de les normes. Nosaltres vam arribar a l'extrem oest del què seria la "presa" i l'àrea de pícnic està a l'extrem est, són uns 100 o 150 metres de separació.












Des de la "presa" es veu la Palma d'Ebre, una mica a l'ho lluny, però té bones vistes.


Situació:

Coordenades GPS:  41°17'23.42"N    0°40'21.88"E

Accés: Es pot arribar a l'embassament per diferents camins, jo us explico per on hi vam arribar nosaltres i per on en vam sortir.
Ruta vermella:Si arribeu a la Palma d'Ebre venint de Flix per la T-703, quan arribeu a la població passeu de llarg la desviació al centre i en pocs metres trobareu una indicació cap a El Pi i l'Embassament, l'agafeu i aneu seguint les indicacions. Us portaran fins al costat oest de la presa.
Ruta blava: Una altre opció és passar de llarg el poble i en uns 200 metres, després del punt quilomètric 45, trobareu una desviació a l'esquerra sense indicacions, la preneu i en uns 200/300 metres hi sereu, és una pista que està en pitjors condicions que la que us he explicat abans.

Què visitar?

Palma d'Ebre:


Ribera d'Ebre:
Pas de la Barca (gratuït) de Flix

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada