dijous, 16 d’agost del 2018

Àrees de pícnic Platja Le Racou, Argeles sur Mer, Pirineus Orientals (França) - Aire du pique-nique

Àrees de pícnic pràctiques i funcionals en els aparcaments d'aquesta platja a l'extrem sud d'Argeles sur Mer. Les fotos són d'aquest matí.
Consta en total de 4 taules de fusta repartides en 2 espais:

A) Aparcament petit: Queda al costat mateix de la platja, l'àrea de pícnic és un petit espai amb gespa i 2 taules, també té bancs. Les taules no tenen ombra... que és un bon handicap en ple estiu; però tot i així és més agradable que l'altre. L'aparcament està millor ubicat per accedir a la platja, però no hi ha ombres i és dificil trobar-hi lloc, els francesos van a la platja molt, molt aviat... Hi ha un bloc de banys.










B) Aparcament gran: Aquest aparcament és el primer que trobareu a l'accedir a Le Racou, és realment gran, sempre hi trobareu algún lloc per aparcar. Aquí si hi ha ombres. Hi ha 2 taules ombrejades, però l'aparcament s'omple molt i acaben rodejades de cotxes.







L'aparcament al migdia, és l'arbre amb la taula que ja ni es veu...

 La platja està molt bé, és de pedra petita i l'aigua és molt neta, com a la Costa Brava s'enfonsa força ràpid. L'ambient és molt familiar; tot i la quantitat de cotxes, la patja no s'omple en excés.





Situació:


Accés: Si veniu de Le Boulou (primera sortida de l'autopista a França) o d'un dels pobles que estan als peus de les Alberes per la carretera D618 heu de seguir les indicacions cap a Argeles sur Mer, quan arribeu a la sortida d'aquesta població trobareu una bifurcació: cap a Argeles sur Mer o cap a Argeles  sur MerLe Racou / Valmy; aneu cap a a Argeles Le Racou. Llavors estareu a la carretera D914, seguiu endavant fins que trobareu la sortida 13 Argeles Le Racou /Les Criques.

Si veniu de Perpignan o de Collioure per la carretera D914, doncs sortiu també a la sortida 13.
A partir d'aquí nomès heu de seguir les indicacions cap a Le Racou
Aviat veureu a l'esquerra l'aparcament gran, que és una gran explanada de sorra.
 L'accés a l'aparcament està al final de la recta. A l'esquerra teniu l'accés a l'aparcament gran

 A la dreta l'accés a un carrer des d'on s'accedeix a l'aparcament petit, primer torbareu 2 sortides de l'aparcament i finalment torbareu l'entrada.



Què visitar?

Argeles sur Mer: Argeles és una d'aquesta poblacions super-mega turístiques amb unes platges llargísimes, de fet Le Racou tot i ser grandeta és petita comparada amb la platja principal. Aquest any hi havia una exposició de fotos de natura a l'aire lliure al Passeig Marítim que estava molt bé, com la foto de sota que és força impressionant...
Pirineus Orientals: Hi ha un munt, però un munt de coses per visitar però si esteu a prop d'Argeles val la pena anar a Collioure, poble emblemàtic i preciós amb molta vidilla familiar als vespres; és un lloc molt agradable, però amb molta gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada