dijous, 9 d’agost del 2018

Àrea de pícnic (aire de pique nique) Île de la Cité, Carcassonne, Aude (França)

Frondosa i tranquila àrea de pícnic en una illa del riu Aude a Carcassone, al costat del Pont Vell. Les fotos són d'avui.
Nosaltres hem vist 9 taules de fusta molt espaiades entre si, però és possible que n'hi hagués alguna altre, perquè no hem recorregut tota la illa. Hi ha moltes ombres i és un espai molt bonic, agradable i tranquil. Les fotos són de les 3 de la tarda i pràcticament no hi havia ningú, tot i que s'ha de tenir en compte que els francesos dinen entre les 12 i les 14:00h.
















A tocar del Pont Vell hi han uns banys, en un dels accessos a l'illa.
 S'hi accedeix des del costat est tot creuant un estret canal del riu Aude.











Situació:

Accés:
L'Ile de la Cité queda, com us he comentat, al riu que creua la ciutat al costat del Pont Vell, que és peatonal. A mig camí entre La Cité (ciutat mitjaval restaurada) i la Bastide Saint Louise (el centre urbà de la ciutat). El millor és que demaneu un planell a l'oficina de turisme.

Què visitar?

Carcassone:
La Cité: us recomano evitar els caps de setmana i anar-hi ben aviat (tipus les 10), després es comença a omplir moltíssim i acaba éssent agobiant, a més quan més tard més problemes per aparcar. Hem fet poques fotos perquè és la 4ª vegada que venim i ja en teniem moltes, així que us he afegit 3 fotos del 2015 perquè veieu algún racó característic.

Foto del 2015

Foto del 2015

Foto del 2015


La Bastide Saint Louise: és el centre de la ciutat real on viu la gent. No és tan bonic com la part restaurada mitjaval, però està bé fer-hi un passeig i acostar-vos fins al canal Du Midi.


Aude:
Castell de Peyrepertuse, ruta dels Castells Càtars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada