dilluns, 13 d’agost del 2018

Àrea de pícnic de les Moreres, La Bisbal de Falset, Priorat

Petita però bona àrea de pícnic a les afores de La Bisbal de Falset, està just davant de la piscina municipal. El nom me l'he inventat, però no té pèrdua si demaneu per la piscina torbareu l'àrea de pícnic. Les fotos són de principis d'agost, un matí d'entre setmana.
Consta de 4 taules i 3 barbacoes. L'espai és agradable, tranquil i molt ben ombrejat a l'estiu per les moreres. Al bloc de les barbacoes també hi trobareu una pica.












Hi ha un espai habitilitat per aparcar just per sota de l'àrea de pícnic, és compartit amb la piscina.
 Podeu aprofitar per fer un bany a la piscina, l'entrada d'adult són 3,00€ i la infantil 2,00€; és un preu molt raonable.

Situació:

Accés: Si veniu de La Figuera o Cabacés des del sud, arribareu per la carretera T-702 fins davant de La Bisbal de Falset on trobareu una bifurcació, vosaltres gireu cap a la dreta direcció Margalef (carretera T-713), al cap d'uns 500 metres ja veureu la piscina a la vostra dreta, heu de pendre la primera desviació a la dreta que trobareu, al pendre la desviació fareu una ziga-zaga i ja estareu davant l'àrea de pícnic.
Preneu la desviació de la dreta
A uns 500 metres trobareu la desviació a la piscina

Després de la ziga-zaga ja trobareu l'àrea de pícnic davant vostre
Si baixeu uns pocs metres trobareu l'aparcament a la dreta i la piscina a l'esquerre.


Al bloc trobareu una altre àrea de pícnic de La Bisbal de Falset, ubicada en una cova que va ser un hospital durant la Batalla de l'Ebre, no us la perdeu encara que no hi mengeu.


Què visitar?

La Bisbal de Falset: a part de la Cova de Santa Llúcia que us he nombrat a dalt, el poble és petit i té encant. Al bell mig hi trobareu un molí d'oli museitzat obert al públic reconvertit en un carrer, molt curiós i soprenent, sobretot quan te'l trobes per sorpresa. Per cert l'oli de la cooperativa està la mar de bo i a més està molt bé de preu.


Priorat:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada