diumenge, 24 de juny del 2018

Àrea de pícnic Font del Ràdium, Granollers, Vallès Oriental

Inspirats en el bloc Fonts naturals, aigua, muntanya i més hem estat aquest matí en aquest bona àrea de pícnic. Està en un espai natural al cosat del Polígon Industrial que porta el seu nom.
Consta de 4 taules de fusta, 2 a una raconada darrera d'una font (que no és la del Ràdium) i les altres 2 a l'explanada de la font, totes estan ben ombrejades. És un espai molt tranquil i bonic, és increiblement frondós i sorpren que estiguis al costat d'un polígon industrial.





















La font del Ràdium no és la que està entre les taules, tot i que sembli que és així; la font que dóna nom al paratge està a uns 30 metres de les taules i no rajava. Hi torbareu un plafó amb la seva història. Al fons de la foto de sota es veu el plafó d'on està la font.







A l'entorn de l'àrea de pícnic hi trobareu un munt de senders i camins per passejar. Als voltants hem trobat varis arbres fruiters entre molts altres arbres, segur que als petits de la casa els agradarà veure a la natura d'on surten algunes de les fruites cotidianes.





Situació:

Accés: S'hi pot accedir des de varis llocs, nosaltres hem deixat el cotxe al final del carrer Severo Ochoa. Per arribar fins aquí, si veniu per la C-32 heu de sortit a on s'anuncia el polígon industiral Coll de la Manya, tot i que veieu senyalitzat el polígon indstrial Font del Radium tot recte prenen la sortida a Coll de la Manya.


Al final del carrer Severo Ochoa hi ha una espècia de plaça, compte que no es pot aparcar a tota la plaça, fixeu-vos en els senyals.

Veureu que al final del carrer, a darrera la fabrica, hi ha un camí de sorra amb uns cartells; allà començà l'accés a l'espai natural. Nomès heu de caminar uns 100 metres i ja estareu a les taules. No he possat l'etiqueta de que és accessible amb cadira de rodes perquè la pendent final fins a les taules és força pronunciada; jo no ho veig molt adequat per baixar-hi en cadira de rodes, però potser els que hi esteu més habituatsr ho veieu més clar.










També podeu venir amb transport públic, l'autobus 330, el 332, el 335 i el 412 tenen la parada Font del Radium a menys d'1 km.Contacteu amb l'Ajuntament per saber horaris i recorreguts: Ajuntament de Granollers.


Què visitar?

Granollers:

Torre de Pinós

Vallès Oriental:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada