diumenge, 12 de març del 2017

Àrea de pícnic Parc Font del Boter, Santa Susanna, Maresme

Seguint la recomanació d'un seguidor anònim del bloc vam estar en aquesta bonica àrea de pícnic del municipi de  Santa Susanna. S'hi arriba per una pista forestal que surt del carrer del Bou, a l'oest de la població per sobre de la carretera N-II.
L'àrea consta de 5 taules de fusta un pel velles ben separades entre si. És un espai verd molt agradable, hi vam ser la setmana passada en ple hivern i sorprenen els colors. Hi havia molta ombra, no sé com estarà a l'estiu però és ideal per passar el matí a la platja i després desconnectar-ne en aquest petit indret; no sembla que estiguis en un poble de platja.













A l'entrar al parc trobareu una bona explanada d'herba i la font que li dóna nom,  al costat té una petita bassa que nosaltres vam trobar mig buida i una mica bruta. Hi ha molt lloc per jugar o descansar. Les taules estan per darrera de la font.









Pel costat passa un camí on podeu anar a fer alguna passejada tot endinsant-vos a la muntanya i el bosc. Hi ha unà àrea d'aparcament força gran que s'utilitza de punt de partida d'excursions. Nosaltres vam trobar un grup de families que anàven a passejar i vària gent passejant els gossos.



El camí que passa pel costat



Situació:



Accés: Venint de Pineda de Mar per la N-II trobareu una rotonda amb l'indicació per entrar a Santa Susanna, hem d'agafar la sortida cap a la població.


Per identificar-la us puc dir que a la rotonda hi ha una benzinera i un McDonalds, vosaltres heu de sortir pel costat oposat.


Un cop sortiu de la rotonda ja estareu al carrer Bou, heu de seguir aquest carrer un bon tros endavant
Fins a un creuament on a la dreta hi ha un parc i a l'esqerra el carrer Font del Boter
 En aquest parc hi han taules, però estàven plenes i a més eren molt baixes, mida nen. No en vam fer fotos.
 A l'esquerra comença el carrer Font del Boter que heu de pendre, al principi del carrer hi ha un planell i un cartell indicant la font. Seguiu aquest carrer fins que us trobeu que es bifurca.

 A la bifurcació heu de pendre el camí de l'esquerra que puja.
Després d'entre 500 i 1000 metres trobareu el cartell de la font i l'àrea d'aparcament. Ja hi sou.

Què visitar?

Santa Susanna:


Maresme:

5 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sembla un bon lloc fora de les aglomeracions de les platges, ideal per anar a fer l'entrapa a l'estiu despares de prendre un bany. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep!
      Una abraçada

      Elimina
    2. Hola Marta,

      He mirat d'enviar-te un missatge privat però no he trobat la manera... ni a google+.
      el meu correu es joelga6@gmail.com
      Et volia demanar consell perque he vist que ets una crack en espais de picnic. Aquest dilluns volem anar a algún merendero o zona de picnic relativament a prop de bcn apte per nens de 1 i 2 anyets...
      He mirat molts dels que parles i també et volia recomanar un: Gualba!
      Gràcies i perdona comunicar-me per aquí!

      Elimina
    3. Hola Joel,
      Com t'he dit per mail al vespre des de casa et propossaré idees. Em sap greu que no hagis trobat el mail; a la versió que no és per mobil el mail està al marge dret del bloc.
      Gràcies a vosaltres I fins després.

      Elimina
  2. hola marta se puede hacer barbacoa?

    ResponElimina