dilluns, 6 de març del 2017

Àrea de pícnic del Parc de la Morera, L'Armentera, Alt Empordà

Petita i urbana àrea de pícnic de pas al bell mig de la població de L'Armentera. Un cop més he tingut que inventar-me un nom perquè l'espai no té cap cartell i ni tan sols està en una plaça, he buscat el més llògic possible.

Nomès té dues taules sota la morera, ara estava ben pelada però pel bon temps les taules tindran ombra. L'he considerat de pas perquè està al carrer que creua la població i per tant a l'estiu no serà molt tranquil, us pot solucionar però jo no la veig per passar-hi una llarga estona. L'espai té 2 parts diferenciades, una vallada on estan la morera, les taules, una font i bancs:

I l'altre que és com una plaça força diáfana amb alguns arbres als laterals i un espai sense res al centre. En aquesta part hi ha una parada de autocar de línea.Situació:
Accés: Està al bell mig de la població, nosaltres vam arribar a L'Armentera per la GIV-6302 (però si veniu per la GIV-6301 heu de fer el mateix), heu de creuar la població direcció Sant Pere Pescador i us la trobareu a l'esquerra.

En aquesta foto del Google Earth si es veu la morera amb fulla
Què visitar?

L'Armentera:Alt Empordà:

L'Escala al juliol

L'Escala al febrer

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, sempre va bé saber llocs encara que siguin de pas per poder fer l'entrapa. Una abraçada.

    ResponElimina