dilluns, 14 de març del 2016

Àrea de pícnic de Sant Julià d'Altura, Sabadell, Vallès Occidental

Els que seguiu el bloc sabeu que no acostumo a fer zones de pícnic de pagament, però en aquesta ocasió he seguit la recomanació d'un conegut, en Lluís Coca, tot i ser una zona de pagament. Està al límit nord-oest de Sabadell, de fet ja fora de la zona urbanitzada.
És un espai gran que consta de 38 taules força separades, la veritat és que és un lloc agradable i bonic. Però nosaltres hi vam ser aviat i encara no hi havia quasi ningú, si s'omple és molta gent, però no crec que sigui agobiant.













Té 27 barbacoes i 1 de gran per paelles grosses.





Si voleu assegurar una taula i barbacoa s'ha de fer reserva i pagar-ho per adelantat (si al final no podeu anar us serveix durant 1 any). Es paga per barbacoa i per taula; les barbacoes funcionen per torns. Us passo l'enllaç de la web de la zona de pícnic on veureu les tarifes, com funciona l'ho dels torns i com s'ha de pagar.



Hi ha bar i banys la seva obertura va lligada amb els horaris de la zona de pícnic.


Trobareu l'esglèsia que li dóna nom a la zona de pícnci al costat del bar i els banys, nosaltres la vam trobar tancada; no es veu en molt bones condicions.

La zona d'aparcament és molt gran.

Situació:


Accés: l'accés està a la carretera de Matadepera. Quan sortiu de la zona urbanitzada heu de seguir endavant.

Quan trobeu la marca de Km.4 ja veureu l'esglèsia a la dreta, a partir d'aquí heu d'estar atents, la desviació no està molt senyalitzada i és fàcil passar-se-la.
 Quan s'acaba el carril bici és on heu de girar a la dreta.
 En pocs metres trobareu la zona d'aparcament.


Al bloc hi ha 5 àrees de pícnic més de Sabadell:


Què visitar?

Sabadell:

Vallès Occidental:

10 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, el lloc sembla bo, pro si estic prop de casa ... axó de pagar ... al pati de casa amb surt gratis, pro per al qui ve de lluny o per que s'esbargexi la canalla esta força be. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Josep! Jo no sóc d'anar a zones de picnic de pagament, les he utilitzat en ocasions contades o si són de tarifes simbòliques; però hi ha molta gent que les utilitza habitualment i aquesta la veritat és que està molt bé i les taules no estan amontagades. Però no m'ho agafo com un precedent, ja saps que per norma són zones gratuites però un dia és un dia...
      Una abraçada,

      Elimina
  2. Si crec que esta be de vegades be depnt de lo que cobrin val la pena si esta ben cuidat i net encara que aixo ultim o fa la mateixa gent molt bon reportage Marta una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto!
      Estava molt net i ben cuidat, fa força goig sincerament.
      Una abraçada,

      Elimina
  3. Al telèfon de reserves de la plana oficial no s'hi posa ningú. Ens estem veient que haurem d'anar allà per reservar. Així perdran molts clients. Una llàstima que per no agafar un trist telèfon...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Jo poc hi puc fer aquí. .. Em sap greu. Imagino que hauràs vist que hi ha uns horaris per trucar, si has trucat dintre d'aquests horaris si que tenen un handicap amb aquest tema. Espero que aconsegueixis parlar-hi. Sort.

      Elimina
  4. El teléfono no sirve de nada, no se para que ponen un número de contacto si no va

    ResponElimina
    Respostes
    1. La verdad es que no tiene sentido que no lo cojan si es el contacto oficial. Quizás es un tema temporal y han tenido algún problema, porqué desde hace 2 años y medio nadie nos había dicho nada más (en setiembre del 2016 otra seguidor nos lo mencionó); esta entrada ha recibido miles de visitas desde entonces, si fuera un problema habitual quiero suponer que más gente nos lo habría dicho. Yo intentaré ir probándolo para averiguar algo.

      Elimina
  5. Necesito reservar pero es imposible nadie atiende el teléfono y el número de la página web dice número inexistente . Como me pongo en contacto para reservar para el domingo ya es jueves ?

    ResponElimina
  6. Puede ser que ya no exista después de la pandemia?

    ResponElimina