dissabte, 5 de març del 2016

Àrea de lleure de l'Ermita de Sant Antoni de Pàdua, Vilanova de Prades, Conca de Barberà

Tranquila zona de pícnic al darrera de l'Ermita de Sant Antoni de Pàdua. Està a l'entrada del poble venint de Vimbodí.
Consta de 4 taules de pedra, recordeu portar mantes o tovalloles per aillar-vos del fred de la pedra si veniu fora del bon temps. Té un bloc amb 4 barbacoes i 1 pica.







Des d'una de les taules es veu el cementiri que hi ha al costat de l'ermita, ho comento per si a algú li suposa un problema.

 La zona de pícnic queda a l'esquena de l'ermita, tot el recinte està vallat i  hi ha força espai espai per jugar. Tot i que queda al costat de la carretera no molesta, no és una carretera molt freqüentada (almenys quan hi vam ser al febrer).
L'ermita la vam trobar tancada, últimament no tenim sort amb les ermites. Davant hi ha una font i més espai per jugar.





Darrera l'ermita estan les taules
Tot l'espai de l'ermita i la zona de pícnic està elevada respecte al carrer, hi podeu accedir per una rampa o per unes escales.

 A l'altra costat del carrer hi ha una bona zona d'aparcament i un camp de futbol. A la cantonada hi ha el punt d'informació.

Situació:

Accés: Venint de Vimbodí per la carretera TV-7004 abans d'arribar a la població ja veureu a l'esquerra el recinte de la zona de pícnic i l'ermita.

 Quant entreu a la població trobareu una rotonda, li heu de donar pràcticament la volta per agafar l'última sortida abans de sortir per on heu entrat (és la 3ª sortida).


A la dreta hi ha el punt d'informació i a l'esquerra el camp de futbol envoltat d'arbustos.
La sortida que heu d'agafar és la 3ª que està entre l'ermita i el camp de futbol i allà mateix podreu deixar el cotxe.


 Al bloc hi ha una altra zona de pícnic de Vilanova de Prades:


 Què visitar?

Vilanova de Prades:

Conca de Barberà:
Montblanch



2 comentaris:

  1. Com sempre un molt bon reportage segur que cada dia tens mes seguidors principalment els que els agrada anar de Picnic una abraçada !!!

    ResponElimina