diumenge, 28 de febrer del 2016

Zona de pícnic Font de la Matraca, Sort, Pallars Sobirà

Petita zona de pícnic de pas a les afores de Sort. Està a la carretera que va de Sort a La Seu d'Urgell. Feia temps que tornant d'Andorra al veure la desviació cap a Sort em venien ganes d'agafar-la; doncs el cap de setmana passat estant a La Seu vam decidir agafar-la i anar a dinar a Sort. Si no us maregeu amb facilitat val la pena recorre els aproximadament 50 kms, trobareu miradors amb vistes esplèndides i una altra zona de pícnic a part d'aquesta de la que us parlaré en una altra ocasió.
Consta de 4 taules de pedra força rudimentaries amb bancs de fusta, totes les taules tenen nomès un o 2 bancs. Antigament hi havia una barbacoa, però la van tapiar i algun desalmat la va intentar obrir amb un dels bancs de fusta... No deixa de sorpendre'ns el què algunes persones són capaces de fer i el poc respecte que tenen pel medi natural i pels bens comuns.










 Hi ha prou espai perquè els nens juguin o estireu les cames. Hi podeu accedir per unes escales o per una rampa.




L'aigua de la font que li dóna nom deu estar bona, perquè algú s'hi havia deixat una garrafa d'aigua.



Té una zona d'aparcament força gran.

 Situació:
 Accés: Com us he dit està a la carretera que va de Sort a La Seu d'Urgell. Un cop a sort heu de creuar la Noguera Palleresa i pujar per la carretera N-260, a aproximadament 1 km del pont trobareu la font a l'esquerra, venint de Sort el primer que veureu és la zona d'aparcament.


Si veniu de la Seu primer veureu la zona de pícnic, amb el Google Earth es veuen les taules amb 4 bancs, quina pena que estigui tan fet malbé actualment.

Què visitar?

Sort:


Pallars Sobirà:
Llac de Sant Maurici

Espot



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada