dijous, 11 de febrer del 2016

Zona de pícnic del Parc de la Font Gran, Taradell, Osona

Petita zona de pícnic en un tranquil parc de Taradell. S'hi accedeix des del carrer de la Font a l'extrem nord de la població.
Nomès té 2 taules de pedra que no són molt grans i els bancs són molt baixos. És un racó encantador i tranquil, té una riera al costat que quan hi vam ser al gener estava quasi seca.











En el mateix espai, que queda per sota del nivell del carrer, hi ha la font que li dóna nom que és molt maca i el què sembla un bar o restaurant, però el vam trobar tancat.








Entre el carrer i la zona de taules hi ha un espai per passejar o descansar.





Situació:

Accés: com he comentat l'accés està al Carrer de la Font, pràcticament a la sortida nord de la població. Si veniu del sud per la BV5305 (de Sant Miquel de Balenyà) heu de seguir la carretera per on heu entrat creuant la població.
A la rotonda de l'entrada heu d'anar cap al centre de la població

Seguiu recta

Aneu cap a l'esquerra

A l'esquerra hi ha l'accés peatonal al parc
 Seguiu endavant i trobareu l'aparcament a l'esquerra


Què visitar?

Taradell:
Osona:

4 comentaris:

  1. Molt bon reportage i ilustracions la Ermita de la ultima foto quina es es que me es familiar sembla que i he anat fa poc una abraçada !!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! La última última foto, és el poble de Vilanova de Sau i la penúltima és l'església de Sant Genís de Taradell.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Bon reportatge Marta, no se si es desde ací que surt un camí per el costat de la riera per fer la ruta dels molins, diuen que es força bonica, inclòs es pot visitar un moli fariner (m'ho varen dir fa uns quants anys, ara no se com esta). Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. La veritat és que desconec l'ho de la ruta dels molins, en una altra ocasió ho mirarem.
      Una abraçada!

      Elimina