dissabte, 27 de febrer de 2016

Àrea de pícnic Font de la Suïssa, Tona, Osona

Petita àrea de pícnic als peus del turó del castell de Tona pel costat oest. Està al Passeig Suïssa.
És un espai que queda soterrat respecte la carretera, força ombrívol, almenys ara a l'hivern. Consta de 3 taules de pedra de diferents tanys,  són força antigues. Estan ben separades entre si. Hi ha 2 barbacoes en un mateix bloc, una graella és doble.


Hi ha espai per jugar però s'ha de vigilar que els nens no s'acostin a una antiga mina que ara no està permès entrar-hi.
La font que dóna nom a la zona és bonica.
Pràcticament compartint l'espai hi ha els Forns de la Vila, antics forns de ceràmica.

No tindreu problema per aparcar, hi ha lloc al mateix carrer.
Localització:
Accés : el Passeig Suïssa és el carrer d'accés al turó del castell des de l'oest, pel costat oposat d'on està quasi tot el poble.
Venint per la N-152a heu de pendre la sortida Tona Nord (sortida 52).
  A la rotonda que trobareu heu d'anar cap a Tona.
Quan arribeu a la població heu de girar en el primer carrer a la dreta i seguir-lo endavant, en pocs metres veureu el parc Roqueta, on també hi ha zona de pícnic amb barbacoes; el tenim al bloc, si voleu veure'n l'entrada cliqueu aquí

 

 Del costat de l'entrada del parc Roqueta comença el Passeig Suïssa, l'agafeu i seguir el carrer endavant.

És el carrer de l'esquerra

Quan veieu el cartell dels Forns és on està l'accés a la zona de pícnic, heu de deixar  el cotxe just abans d'arribar a aquest punt.

 Com us he dit, la zona queda per sota del nivell del carrer, si no us fixeu no es veu gaire.Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més:Què visitar?

Tona: No deixeu de pujar al turó del castell, s'ha de pujar a peu però val la pena. No queda més que una torre però hi ha l'esglèsia romànica que és molt bonica i  disfrutareu de molt bones vistes.
Osona:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada