dimarts, 23 de febrer del 2016

RECOMANACIÓ: ALBERG LA VALIRA, LA SEU D'URGELL, ALT URGELL

Si busqueu una opció econòmica per sortir en familia o amics us recomano els Albergs de Joventud del XANASCAT, però si voleu fer una sortida romàntica en parella no és l'allotjament indicat.

Aquest cap de setmana hem estat a l'Alberg La Valira de La Seu d'Urgell i ens ha agradat molt, a més està recentment remodelat i fa molt goig.
Nosaltres vam estar en una habitació familiar, és una habitació quadruple amb un llit niu per si sou 5 i bany privat, amb l'esmorzar inclòs ens va costar 50,00€ . Els què teniu 3 fills/es com nosaltres sabeu l'ho difícil que és trobar habitacions familiars de 5 i a bon preu. Si teniu fills petits els agradarà anar "de colònies" (els llits són lliteres) amb els pares.

Trobareu el llençol de sota i la coixinera possats, a l'escriptori us deixen els llençol de sobre i als armaris hi ha mantes. Els 4 llits de les lliteres tenen una petita llum i un endoll a més d'una lleixa per deixar les ulleres, el mobil o el rellotge.



Hi ha un armari per persona
Com he dit hi ha bany a l'habitació, tant la dutxa com la tassa tenen porta per donar més intimitat i permetre que mentres un es dutxa una altre persona es pot estar rentant les mans o fent un pipi. L'únic handicap és que la llum s'apaga quan no hi ha moviment , així que mentres et dutxes et quedaràs a les fosques depenent del què triguis, nomès has d'obrir la porta i es torna a obrir; i al bany passa igual

Porta d'entrada amb els armaris a un costat i el bany a l'altre
També hi ha habitacions més grans, sense bany, per grups. No les hem vist i estan a la part menys nova de l'alberg.
Les familiars estan al primer pis de l'edifici nou.

La recepció té un horari, la noia que ens va atendre és molt simpàtica i amb molt bona disposició. A l'Alberg hi ha varies sales per disfrutar de l'estona que hi sigueu.

Sala amb maquines de vending

Sala de lectura amb wifii gratuït

També és la sala de lectura

Al soterrani hi trobareu una sala amb billar, taula de ping pong i futbolin
A l'exterior hi ha espai per jugar, una pista de basquet i una xarxa de volei. Les fotos són fosques perquè era força aviat al matí.


Al menjador hi ha una taula asignada a cada habitació, nosaltres nomès hi vam esmorzar però hi ha la posibilitat de fer pensió complerta, i cuinen ells, no és catering. Si voleu veure'n les tarifes cliqueu aquí. L'esmorzar està bé si tenim en compte que no és un hotel; hi trobareu un bufet amb algo d'embotit, pa, alguna pasta (hi havien trosos de pa de pèssic industrial), galetes, biscotes, mermelada, etc. Hi ha una màquina per suc de taronja, de pinya i aigua; també hi ha una màquina per caféi varies varietat  a més de xocolata calenta. També trobareu cacao en pols, cereals... Als albergs després de menjar et reculls tu la taula i es deixa neta i els voltants escombrats, així entre tots ho mantenim i és possible tenir aquests preus. Si ho demaneu el dia abans us preparan el menjar per emportar i fer pícnic.



L'ambient és informal i familiar. Aquest cap de setmana a més de families hi havia algun grup de joves i un grup d'excursionistes. L'alberg està situat dintre de La Seu d'Urgell, a l'extrem Nord-Oest; té zona d'aparcament gratuita dintre del recinte.



Si voleu més informació:


4 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, es un lloc que cal tindre en compte. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
  2. Ostres Marta, està molt bé aquest alberg. Net, maco i econòmic.
    Felicitat per la troballa : )

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Daniel; si que és una bona troballa :)

      Elimina