dilluns, 1 de juny del 2015

Zona de pícnic de la Cala d'Aiguafreda, Begur, Baix Empordà

Inspirats en el llibre Excursions amb nens per la Costa Brava des d'una àrea de pícnic hem anat a aquesta petita zona de pícnic amb unes vistes magnífiques. S'hi arriba seguint les indicacions des del poble de Begur, està a uns 3 km.
Consta de 3 taules de pedra. La zona de les taules queda elevat respecte al mar, està a l'inici del camí de ronda entre aquesta cala i Sa Tuna. Si veniu del camí de rondà us la trobareu, si veniu en cotxe, a l'arribar a la platja queda a la dreta, s'han de pujar unes escales.









La cala d'Aiguafreda és preciosa i tranquila; però no té lloc per possar tovalloles, ni una dutxa, és bàsicament un embarcador. Té una part de roques des d'on us podeu banyar; però no és la típica cala.









Situació:
Accés: Quan arribeu a la població de Begur ja trobareu indicacions cap a les diferents platges, heu de seguir les que són cap a Sa Tuna i Aiguafreda.
 Fins que haureu de triar entre una cala o l'altre; la d'Aiguafreda és cap a l'esquerra.

Haureu de deixar el caotxe a la zona d'aparcament habilitada i caminar uns escasos 5 minuts fins a la platja. A l'estiu és pagament i per trobar lloc haureu de venir ben aviat, com passa a tota aquesta zona de Begur i Palafrugell.
Què visitar?

Camí de ronda fins a la cala Sa Tuna: és part de l'excursió recomanada pel llibre d'Excursions amb nens.  La Cala de Sa Tuna és impressionant, us la recomanem.













Begur:

Baix Empordà:


4 comentaris:

  1. Un lloc Fantastic aquest si el conec força el reportage perfectament ilustrat i amb una explicació molt bona vinga dons una abraçada i endevant !!!

    ResponElimina
  2. Molt bona zona de pícnic i segurament una excursió maquíssima pel camí de ronda que m'apunto per fer-la algun dia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Crec que per vosaltres serà curta, però els paisatges són impressionants!

      Elimina