dilluns, 8 de juny del 2015

Zona de pícnic del Parc del Pont del Diable, Tarragona, Tarragonès

Amplia, agradable i molt freqüentada zona de pícnic al parc de l'emblemàtic Aqüeducte romà de Tarragona. Està situat a les afores de la ciutat, s'hi arriba per la carretera que va cap a Valls.
Consta de 4 taules de fusta ubicades en un pineda força gran amb molt espai per jugar. Hi vam ser un diumenge després de dinar i estava ple, així que no tinc fotos on es vegin bé les taules com ens passa sempre que ho trobem ple.








El Parc és d'estil romàntic i pertanyia a la familia Puig i Valls, va ser obra d'en Rafael Puig i Valls. En podeu trobar información als plafons informatius que hi ha molt a prop de l'entrada.



El gran atractiu del parc és sense dubtes l'Aqüeducte de Farreres, o Pont del Diable. Podreu baixar fins als peus o passejar-hi per sobre, literaltment per on circulava l'aigua. És un monument impressionant, val la pena venir fins aquí per veure'l.











Fotos del parc:















Hi ha un aparcament gran a l'exterior del parc.

Situació:



Accés: L'accés al parc està a la carretera N-230 que va de Tarragona a Valls, i nomès podreu pendre la desviació en direcció cap a Valls. És fàcil passar-la de llarg, estigueu atents perquè si us la passeu haureu de donar molta volta per tornar a anar en el sentit correcte.
Poc abans de creuar per sota l'autopista AP7 veureu un petit indicador de l'aqüeducte conforme està a 250m.
 La desviació està just després de passar per sota l'AP7; si us ho penseu massa l'haureu passat de llarg perquè a més l'indicador està quan ja has d'haver pres la desviació.

Un cop presa la desviació el parc està a 50 metres, la zona d'aparcament és just després de l'entrada al parc, es veu perfectament.

A l'autopista AP7 hi ha un mirador per veure l'aqüeducte.

Què visitar?

Tarragona:

Tarragonès:



4 comentaris:

  1. Un bon reportage Marta el Pont del Diable casualitat la semna pasada i varem estar pero teniem des de la autopisya un contrallum molt fort i varem optar per fer lo a la tornada pero ja se ens va pasar la foto del anfiteatre de tarragona genial me encanta be com sempre una gran feina una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gr``acies Cinto!
      Doncs si que és casualitat; potser al final ens trobarem en algún lloc... Fa molt temps que no anem a Banyoles, en principi al setembre hi tinc una celebració; potser llavors tindrem l'ocasió.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola! Tinc una pregunta perque no em qieda clar, hi ha barbacoes lavors? Per anar un diumenge.. Mho vec complicat si sempre està tan ple!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Joana,
      Quan nosaltres hi vam ser el 2015 no hi havia barbacoes. Quan n'hi ha surten a les fotos i al texte, si no ho especifico és que no n'hi ha. El què no sé és si n'han possat des de llavors.
      Per si t'ajuda sé que a prop de Tarragona hi ha un merendero de pagament que es diu Lorito, on hi ha l'ermita del Lorito, però nosaltres no hi hem estat; el trobaràs per internet,

      Elimina