dijous, 18 de juny del 2015

Zona de pícnic de El Bosquet, El Pont de Vilomara, Bages

Inspirats en el mapa Cultura de pícnic vam estar en aquesta zona de pícnic urbana i molt assolellada de El Pont de Vilomara. Es troba a la sortida nord del poble direcció Rocafort.
Consta de 6 taules de fusta ben distribuïdes per una zona de gespa molt gran.  Hi ha molt espai per jugar sense molestar ningú.







 L'arbreda que li dóna nom queda a l'oest i té molta ombra, però a les taules no n'hi ha gens. La part de bosc fa molta pendent.





El Bosquet està conectat amb el Parc de la Pau per un curt caminet; el Parc de la Pau també és gran i queda partit en dos nivells. A l'inferior hi ha un recorregut de gimnàstica per gent gran i una pista de skate.



Al nivel superior hi ha la zona de jocs infantils que estan davant de les escoles. Com que els nens no hi poden venir sols des de la zona de taules, no ho he classificat com una zona de pícnic amb jocs infantils.


 Entre la zona de jocs i El Bosquet hi ha el cementiri (però des dels parcs no es percep que és un cementiri) amb la curiositat que té al bell mitg una petita església romànica: Santa Magdalena del Pla.
Situació:
 Accés: Nosaltres vam entrar per l'entrada nord del poble (veniem de la C-16) i a l'arribar a la zona urbana trobes una rotonda, s'ha de pendre la 2ª desviació direcció Rocafort.

Al començar la carretera de Rocafort just al deixar la rotonda, trobareu una desviació cap al centre de la població que heu de pendre i ja estareu al costat de la zona de pícnic. La vorejeu i busqueu aparacament per les inmediacions.


Què visitar?

Pont de Vilomara: nosaltres hi vam ser camí d'una festa i no ens vam poder quedar a descobrir el poble i l'entorn.


Bages:

6 comentaris:

  1. Un bon lloc per fer el volta i volta al'entrecot, llàstima que hi toqui tan de sol,a l'ajuntament o a l'organisme pertinent no l'hi costaria gaire de posar les taules a l'ombra," pot ser que sigui la estratègia per que la gent no hi vagi a embrutar". Un bon reportatge com ens tens acostumats Marta, una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Si, la veritat és que és molt assolellat, massa per l'estiu; però en aquest cas sota els arbres feia molta pendent.
      Una abraçada!

      Elimina
    2. Un gran Reportage Marta una Abraçada !!

      Elimina
    3. Moltes gràcies Cinto.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Una pregunta. Es pot portar la teva propia parrilla per a fer una barbacoa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jared, normalment no està permès tot i que quan hi vam ser al 2015 no hi havia cap cartell que ho digués. Et recomano que parlis amb l'Ajuntament per verificar-ho i evitar sorpreses.

      Elimina