diumenge, 17 de maig del 2015

Zona de pícnic de l'Ermita dels Sants Metges, Sant Julià de Ramis, Gironès

Seguint la recomanació d'en Cinto Soler en el su bloc Natura i fotografía vam estar en aquesta bonica i ombrejada zona de pícnic al terme municipal de Sant Julià de Ramis. S'hi arriba molt bé per una carretera asfaltada.
Consta nomès de dues taules de fusta en un entorn preciós i on podeu passar tot el dia perquè hi ha moltes coses per fer.
Juny'17: un seguidor del bloc ens informa que ara hi han 4 taules.



 Al voltant de les taules hi ha espai suficient per jugar i també panells informatius.





La Zona de les taules queda elevada respecte l'església.
I del costat de les taules surten unes escales que pugen a un mirador.





L'ermita la vam trobar tancada tot i així hi han unes escales exteriors que et permeten pujar fins al campanar.








La muntanya de Sant Julià de Ramis o muntanya dels Sants Metges té una altitud máxima de 206 metres però gaudeix de molt bones vistes.


Nosaltres hi vam parar a esmorçar camí d'un dinar familiar a França amb moltes ganes de veure-ho després de llegir el bloc d'en Cinto. Així que no vam tenir temps d'anar a veure tot el què hi ha per visitar en aquesta muntanya.










Hi ha una zona d'aparcament molt gran per sota de l'església.


Situació:
Accés: Nosaltres vam agafar la sortida 6 Girona N de l'autopista AP7 i vam seguir les indicacions cap a Sant Julià de Ramis, Figueres i Girona. Quan us trobeu una bifurcació cap a Girona o Figueres, heu de pendre la de l'esquerra cap a Figueres.
 Al cap de molt poc trobareu l'entrada a Sant Julià a la dreta.
 Heu de creuar la plaça on hi ha l'ajuntament i l'església i seguir recte endavant.
 Heu de seguir recte ja fins que trobeu l'església a aproximadament 1 kilómetre




Què visitar?

Girona:



Gironès:

Gorges de Canet dAdri

6 comentaris:

  1. Apaaa has trobat molts llocs desconeguts per mi com aquestes coves a les que fas mencio be el lloc no es per tirar coets pero si tal co dius i a molt per veure me alegra te agui agradat una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs a mi em va agradar molt, és petit, tranquil i el trobo maco. A més menges amb les vistes a l'església romànica o cap al bosc. Si que hi ha moltes coses, em va saber greu no veure-les, però com comento a l'entrada teniem un dinar al sud de França i no ens sobrava el temps, però quan vaig veure la teva entrada vaig pensar que era ideal per parar a esmorzar. A veure si hi tornem un dia a veure el poblat íber, Castell, coves, etc...
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Moltes gràcies per fer-nos descobrir un lloc que el desconeixíem totalment i cosa que vivim a quinze minuts en cotxe!! Unes vistes espectaculars, vam passar-hi tota una tarda. Ens va faltar lo de les coves. Enhorabona pel blog, l'utilitzarem sovint per fer escapades!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies pel missatge. M'alegro que us hagi agradat, a nosaltres també ens va agradar molt i axò que no vam tenir temps de visitar tot el què ofereix.
      Gràcies per seguir-nos!

      Elimina
  3. Un lloc molt tranquil i acollidor. Hi hem anat de picnic i ens ha agradat, hi tornarem. Per cert, ara ja hi ha 4 taules per menjar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,m'alegro que us hagi agradat i gràcies per informar-me de que hi ha més taules, em sembla genial que n'hagin posat més, 2 era molt justet.

      Elimina