diumenge, 24 de maig del 2015

Zona de pícnic de la Platja dels Capellans, Tarragona, Tarragonès

Petit paradís per disfrutar d'un dia de platja a l'espai d'interés natural dels Morrots de la Savinosa en el terme municipal de Tarragona. S'hi arriba per una desviació de la N-340, entre Altrafulla i Tarragona.
Consta de 3 taules de fusta a l'ombra d'una pineda al costat de la platja. És important que ho preservem i recollim tota la brossa.






La zona de pícnic queda elevada respecte a la platja, s'hi accedeix per unes escales que estan al costat de la dutxa.

La platja dels Capellans és una petita cala preciosa rodejada de roques i pinedes.

Vistes des del mirador del costat de la zona de les taules











Hi ha un sender que va de la zona de les taules fins a la platja Llarga pel mitg de la pineda, són 5 minuts però sembla que la gent ho utilitza de bany públic perquè hi ha un munt de paper per tot arreu; una llàstima. Tothom fa el camí per les roques. A la platja Llarga també hi ha una zona de pícnic (al costat de l'escola de vela).









Platja Llarga

Platja LLarga

Platja dels Capellans
A l'altra costat de la Platja dels Capellans hi ha la Platja de Savinosa, un cartell possa que està a 10 minuts però no hi vam anar.


Platja dels Capellans

La Pineda on estan les taules des de l'altre costat de la platja
Situació:


Accés: L'accés està a la carretera Platja Llarga (que no va a la Platja Llarga); com he comentat s'ha d'agafar des de la N-340. La desviació nomès es pot agafar en direcció nord cap a Altafulla, així que si veniu d'Altafulla haureu de seguir fins a la següent rotonda per canviar de sentit. La cala no està senyalitzada, és una desviació cap a Cala Romana que és l'urbanització que hi ha davant de la platja.

 Els primers llocs d'aparcament que trobareu són per anar a la platja de la Savinosa. Quan arribeu a una recta molt llarga inmediatament després deixeu el cotxe on pugueu. Si veniu a l'estiu millor veniu aviat, perquè l'aparcament no és molt gran.


Què visitar?

Tarragona:

Tarragonès:

Pont del Diable

6 comentaris:

  1. Magnifica zona de pícnic! Solet pel mati i ombreta per la tarda! Bona feina Marta!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rafel; la veritat és que ens ha agradat molt, llàstima que ens quedi una mica lluny per anar-hi sovint.

      Elimina
    2. Un lloc de picnic fantastic me recorda abans de petit quan encara no i habia gaire turisme a la Platja de Ampuries que menjabem sotala ombra dels pins aquest que ensenyes avui deu ser delspocs que queden ja molt bon reportage Marta una Abraçada!!!

      Elimina
    3. Gràcies Cinto! És un lloc ideal per passar-hi el dia, no sé com es deu omplir a l'estiu. No conec gaire les platges de tant avall (respecte Bcn) perquè acotumem a quedar-nos més amunt, però la vaig veure en fotos i la tenia entre sella i sella. Així que no et puc dir si n'hi ha gaires amb pinedes.
      La setmana que ve anirem cap a la Costa Brava.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. L'hem gaudit molt des que vam descobrir-ho gràcies aquesta pagina, però han retirat totes les taules que hi havia. Ens ha sabut molt de greu.

    ResponElimina