dijous, 2 d’abril del 2015

Zona de pícnic de la Riera de Sant Medir, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental

Amagada i ombrívola zona de pícnic al terme municipal de Sant Cugat del Vallès i dintre del Parc Natural de Collserola. S'hi arriba per la carretera que surt de la carretera de l'Arrebassada i que va cap a l'ermita de Sant Medir, està a uns 500 metres abans d'arribar a l'ermita.
Consta de 4 taules, 1 d'elles adaptada per cadira de rodes,a més d'espai per jugar.









Com indica el seu nom està al costat de la riera de Sant Medir; quan hi vam ser al gener estava quasi seca. De fet la riera separa la zona de pícnic de la carretera, que és poc transitada.



 Hi ha una zona d'aparcament pocs metres més endavant.

A uns 500 metres hi ha l'ermita de Sant Medir, que també té zona de pícnic.





Situació: 

Accés: Nosaltres hi vam anar des de la carretera de l'Arrebassada; caminant s'hi arriba des de molt llocs, però en cotxe no ho tinc molt clar.  Venint de Barcelona o de Sant Cugat per la carretera de l'Arrebassada (Ctra. de Sant Cugat - BP1417) heu de pendre una desviació  que hi ha a Can Ribes. És una carretera de condicions no gaire bones i molt estreta de doble sentit; però hi ha llocs per poder parar per creuar-se amb un altre cotxe.
Venint de Barcelona, la desviació queda a la dreta

Venint de Sant Cugat la desviació queda a l'esquerra


Passareu una zona amb vivendes on la carretera fa vàries corbes pronunciades, heu de seguir endavant. Quan us trobeu una desviació a la dreta que heu de ignorar és que ja esteu molt aprop; estiqueu atents perquè és fàcil passar-la de llarg ja que quasi no es veuen les taules des de la carretera. Quan veieu una altre desviació a dreta amb uns pilons de pedra és que ja hi sou, podeu descarregar aquí i després deixar el cotxe a l'aparcament.

Seguir recte endavant
La desviació de la dreta és la zona de pícnic
Just després hi ha una desviació a l'esquerra que puja i 10 metres més endavant l'entrada a l'aparcament.
Seguir recte per anar a l'aparcament

Què visitar?

Parc Natural de Collserola:
Font del'Arrebassada

Vallès Occidental:



2 comentaris:

  1. Bon lloc sobretot el que me agrada molt es el tros de Font del'Arrebassadai a la foto es veu espectacular molt bon reportage Marta i que tinguis una bona setmana Santa una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Bona Setmana Santa per tu també. Una abraçada!!

      Elimina