dissabte, 18 d’abril del 2015

Zona de pícnic del Punt d'Informació dels Espais Naturals del Riu, El Prat de Llobregat, Baix Llobregat

Inspirats en el bloc Petites Rutes per Catalunya i la recomenació d'en Jaume Manzanares (seguidor del bloc) hem visitat aquesta bona zona de pícnic situada dintre dels Espais Naturals del Delta del Llobregat. S'hi arriba a peu o en bici, l'aparcament està a 500 metres.
Consta de 6 taules de fusta de mida standard i dues de molt grans també de fusta i sense bancs que estan sota una estructura de fusta.






Hi ha un Punt d'Informació dels Espais Naturals del Delta del Llobregat on us proposaran recorreguts i activitats que organitzen. Si voleu entrar cap als estanys i platja heu de deixar aquí la bici; us recomanem portar cadena amb candau perquè estem a l'àrea metropolitana de Barcelona i desgraciadament això implica risc. Com a barcelonina m'entristeix, però a Barcelona roben moltes bicis, pel què jo no m'arriscaria.


Al costat del punt d'informació hi ha un mirador.



Nosaltres ens hem quedat amb les ganes d'entrar a passejar perquè teniem un altre compromís, però tenim clar que tornarem a venir. Per si voleu veure el què trobareu en els recorreguts recomanats us passo l'enllaç del bloc de la Mari Jo Elias que us he comentat a l'inici:


L'aparcament és l'anomenada Àrea d'estada la Bunyola on també hi ha taules i una petita zona de jocs. De fet al llarg de tot el carril bici que va de El Prat fins a aquest punt d'informació hi ha vàries petites zones de pícnic i jocs infantils.













L'aeroport està molt a prop de l'aparcament i els avions passen cada pocs minuts; es veuen de molt a prop, fins al punt que hi ha un mirador per veure'ls passar. En foto no impressiona tant com veure-ho en directe, és tota una experiència.




Situació:

Accés: copio literalment l'explicació de la web del Consorci Delta del Llobregat: "Un cop al Prat de Llobregat cal seguir les indicacions que porten a la platja. Passat el Cementiri, cal desviar-se a la primera rotonda i seguir les indicacions d’”Espais Naturals del Riu”."

Què visitar?

Delta del Llobregat: 




Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més dels Espais Naturals del Delta del Llobregat:



El Prat de Llobregat:


Baix Llobregat:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada