diumenge, 12 d’abril del 2015

Àrea d'esbarjo La Serreta, Vinyoles Les Masies de Voltregà, Osona

Fantàstica zona de pícnic urbana al terme de Vinyoles de Les Masies de Voltregà. No he trobat ni al Google Earth, ni al Google maps, ni al mapa de carrers de la web de l'Ajuntament el nom del carrer on està ubicat. Al final de l'entrada us explicaré com arribar.
Consta de 4 taules de pedra i 2 barbacoes en un espai ample i agradable.




Hi ha un cartell on possa que s'ha de demanar permís a l'Ajuntament per fer-ne us; jo vaig escriure'ls un mail i no he rebut resposta. No he pogut trucar perquè per horari laboral no m'ha anat bé. Us dono el teléfon de l'Ajuntament  i informeu-vos directament abans d'anar-hi : 938570028







Hi ha una zona de jocs força gran i un mini cap de futbol que són genials.









La zona de pícnic queda als peus de l'església romànica Sant Esteve de Vinyoles on Mossèn Jacint Verdaguer va ser vicari des del 1871 al 1873; de fet és el primer lloc on va exercir el sacerdoci. L'esglèsia és del S. XII; nosaltres la vam trobar tancada. Just davant té una escultura en honor al poeta.



La zona de pícnic des de l'esglèsia
Hi ha molt lloc per aparcar al mateix carrer.


Situació:

Accés:
Si veniu del nucli principal de Les Masies de Voltregà per la C17z trobareu una desviació cap a Vinyoles Les Masies de Voltregà, l'heu de pendre i anireu a parar a una mena d'explanada, heu de pendre la carretera paral·lela a la que heu deixat i passar per sota d'aquesta.



Aquí us veureu obligats a girar a l'esquerra, seguiu fins que us veureu obligats a girar a la dreta on us trobareu que la carretera segueix recte i en paral·lel  puja; heu de pendre la que puja i un cop a dalt girar en el segon carrer. Al final d'aquest carrer hi ha la zona de pícnic.
Agafeu el carrer que puja

Gireu a la dreta en el segon carrer


Què visitar?

Les Masies de voltregà:

Osona:

5 comentaris:

  1. Hola! Vam anar-hi fa uns mesos i ens va costar molt trobar-ho, ni amb les indicacions erem capaços. Es més petita del que les fotos sembla però vam estar dinant la mar de bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Nati,
      Sento que no fós com esperàveu i que us costés tant de trobar. No sé si saps que a la pàgina del mapa interactiu hi ha un enllaç per baixar-vos un arxiu per aplicar a 3 navegadors diferents i així arribar bé a les àrees de pícnic.

      Elimina
  2. Ho haurem de fer això que comentes del navegador perquè ens agrada molt anar seguint les arees que descrius.
    Moltes gràcies!

    ResponElimina