dijous, 1 de gener del 2015

Àrea de lleure Santa Marina, Pratdip, Baix Camp

Gran i tranquila zona de pícnic a les afores del poble de Pratdip. Pertany al restaurant del Santuari de Santa Marina. Per arribar-hi heu de seguir les indicacions a l'entrada del poble cap a Tivissa i hi passareu per davant.
Consta de 20 taules de pedra repartides per una gran superfície a l'altre banda de la carretera davant del restaurant i santuari. Recordeu que amb els bancs de pedra cal portar una manta o tovallola per aïllar-vos del fred quan en fa.









Tot i que en els cartell que hi ha a les taules possa que per fer-ne us s'ha d'adquirr un tiquet al bar, els responsables del bar em van assegurar que no es paga; el que demanen és que es faci un us cívic de les instal·lacions perquè en el passat han tingut males experiències.




En un edifici de la zona de taules hi han banys, però normalment estan tancats i es poden utilitzar els que hi ha en un edifici davant del bar, a la placeta del saantuari. No en tinc fotos.

Si voleu visitar el santuari al bar tenen la clau.




Hi ha una zona d'aparcament força gran als peus del santuari i davant la zona de taules.

Si us interessa la criptozoología, tenim un criptoanimal català originari d'aquestes terres: el dip. Si us interessa el tema en podeu trobar més informació al bloc Criptozoologia de Mireia Aldea. Al Santuari de Santa Marina n'hi ha referencies al retaule, són els "gossos" negres de la foto.

Situació:
Accés:
Si veniu de Pratdip heu de seguir les indicacions cap a Tivissa i si veniu de Tivissa al contrari. Us trobareu la zona de pícnic perquè la carretera passa entre la zona de taules i la zona del bar i santuari.
Venint de Pratdip
Venint de Tivissa
Què visitar?

Pratdip:

Baix Camp:

2 comentaris:

  1. Un bon lloc per gaudir de un bon dia en el mig de pins veig que aquest any el has començat tan activa com el pasat vinga dons Marta a tornar hi una abraçada !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto; si que intentarem seguir tan actius, però serà difícil igualar les més de 130 zones afegides al bloc durant el 2014...
      Una abraçada!!

      Elimina