dijous, 29 de gener del 2015

Zona de pícnic Parc Municipal Sant Benet, Sant Fruitós de Bages, Bages

Inspirats en el llibre Excursions amb nens per la Catalunya Central des d'una àrea de pícnic vam anar a veure aquest parc. Està al costat del Monestir de Sant Benet, a les afores de Sant Fruitós del Bages.
Consta de 2 taules de fusta que nomès tenen 1 banc, idoni si van en cadira de rodes més d'una persona, però si no és així nomès hi caven 2 o 3 persones. 1 una de pedra amb els seients molt separats.El parc està bé, però sincerament no em va agradar especialment. No sembla molt cuidat; les fotos són de finals de primavera i no ho he fet fins ara perquè no m'inspirava; per això tampoc tinc gaires fotos.
Hi ha banys, però els vam trobar tancats  i té 2 accessos, nomès 1 és apte en cadira de rodes i estava tancat. A més no tinc clar que per dintre vagi gaire bé utilitzar-la, però fins a les taules des de l'accés 1en principi si.


Tot i que la zona de pícnic no em va agradar especialment, l'excursió que sugereix el llibre mencionat és molt recomanble així com la visita al monestir (que és el destí final de l'excursió).

El LlobregatPerò us recomanaria dinar a alguna altra zona de pícnic de la població (al bloc n'hi ha 2) o a Navarcles que també n'hi ha 2 al bloc. De fet Navarcles queda més proper que Sant Fruitós.
Zones de pícnic properes:

Situació:

Accés: Nomès heu de seguir les indicacions cap al Mon Sant Benet (el Monestir); hi ha un aparcament molt gran que és gratuït.

Les taules están més a prop de l'accés 1
Què visitar?

Mon Sant Benet:

Sant Fruitós del Bages:

Navarcles:
Bages:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada