dilluns, 28 d’abril del 2014

Zona de pícnic de la Font de la Riera, Santpedor, Bages

Bonica zona de pícnic al municipi de Santpedor; està entre els polígons industrials de Santa Anna i els camps del costat; està en una zona verda molt maca. No està indicat, però si saps com arribar-hi és fàcil. S'ha d'agafar una pista que surt de la carretera de Navarcles, just al davant del conjunt arquitectònic de l'esglèsia de Santa Anna de Claret; seguiu endavant fins a una bifurcació on s'ha de pendre el camí de la dreta i seguiu de nou endavant tot i quan us trobeu tot el camí cobert de plantes; al final hi ha la zona de pícnic.

La zona consta nomès de 4 taules i una Font, està al costat d'una riereta.





 Al arribar vam veure que també s'hi podía accedir des d'un polígon industrial que hi ha a la part superior. Potser ho podeu mirar al Google Earth, però a dalt no hi havia zona d'aparcament.
L'accés per on vam venir nosaltres:

No hi ha molt espai per jugar, però és molt agradable. És un lloc ideal per parar a dinar una bona estona i seguir. Com veieu a la foto de dalt la riera passa just per l'entrada.

El paisatge de camps que hi ha abans d'arribar és molt bonic, inclús es veu Montserrat al fons.

Us posso una foto del Google Earth de l'accés des de la carretera (si veniu de Santpedor): a l'esquerra l'esglèsia de Santa Anna de Claret i a la dreta la pista forestal que heu de pendre.
I una foto de la bifurcació que heu de pendre (cap a la dreta) un cop a la pista forestal; veureu que hi ha un petit monolit de pedra a la part dreta.

Situació:


Us recomano visitar l'entrada sobre la sèquia de Manresa del bloc Catalunya, indrets amb encant si voleu fer una excursió pels voltants:


Què visitar?

Santpedor:


Conjunt esglèsia Santa Anna de Claret:

Parc de l'Agulla a les afores de Manresa: és fantàstic, però us vull aclarir que hi està prohibit fer pícnic... I que no us confongui un bar restaurant que es diu Berenador.






Bages:

4 comentaris:

  1. Sensacional Marta, el teu bloc és informatiu, original i fins i tot necessari!
    Felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rafel, em faràs possar vermella... El faig amb molta il·lusió. Mica en mica l'anirem millorant.

      Elimina
  2. Moltes gràcies Marta per incloure-hi un enllaç al meu bloc. Trobo molt interessant el teu bloc, i sí també necessari, un complement necessari en excursions i visites turístiques. Ben detallat i enllaçat. L'aniré visitant i consultant, segur.

    Salutacions.

    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Joan!
      Precisament ara estava navegant pel teu bloc llegint entrades, m'encanta. Hi ha molta informació i bones fotos.
      Salutacions,

      Elimina