dimarts, 22 d’abril de 2014

Àrea de lleure Els Safarejos, La Nou de Gaià, Tarragonès

TEMPORALMENT CLAUSURADA PER ACTES VANDÀLICS. S'ESTAN PLANTEJANT UN ALTRE SISTEMA D'US DE L'ÀREA:

http://delcamp.cat/baixgaiadiari/noticia/601/la-nou-de-gaia-clausura-una-area-de-lleure-despres-de-repetits-actes-vandalics 

Área de lleure que està força bé al municipi de La Nou de Gaià. Per arribar-hi s'ha d'entrar al poble i seguir les indicacions al parking municipal, quan hi arribes l'has de creuar i a l'altre punta hi ha l'indicació. Queda just darrera el poble.
Consta de 9 taules, 3 barbacoes, zona de jocs infantils i font. Per fer-ne us s'ha de demanar un permís a l'ajuntament i si voleu utilitzar les barbacoes un permís específic. Hi podreu accedir en aquest enllaç dels equipament del municipi: http://www.noudegaia.altanet.org/municipi/en_equipaments.phpLa zona d'aparcament no és molt gran.

Com podeu veure a les fotos és una zona molt assoleïada, i a l'estiu les moreres no crec que facin prou ombra a les taules perquè n'estan força separades. Però les taules tenen un forat al mitg per poder-hi possar un parasol.El lloc és agradable i hi ha molt lloc per jugar, a més de la zona infantil, hi ha una zona de gespa sense taules.
 Situació:
Que visitar?
La Nou de Gaià:


La costa està molt a prop, nosaltres vam anar a Altafulla:


Tarragonès:
La web del Consell Comarcal del Tarragonès està en construcción, us posso l'enllaç de turisme de Tarragona:

2 comentaris:

  1. Zona tancada!!
    http://delcamp.cat/baixgaiadiari/noticia/601/la-nou-de-gaia-clausura-una-area-de-lleure-despres-de-repetits-actes-vandalics

    ResponElimina