dijous, 17 d’abril del 2014

Àrea de lleure i acampada La Coma, Colldejou, Baix Camp

Àrea de lleure molt recomenable a les afores del poble Colldejou, a la Serra de LLeberia, enmitg d'un fàntastic paisatge sorprenent pels que coneixem poc la provincia de Tarragona. És molt fàcil arribar-hi; venint de Mont-roig del Camp és just al passar el poble de Colldejou, a 200 metres del poble.

ABRIL'17: Ahir vam tornar a estar en aquesta àrea de pícnic i hi ha hagut canvis, ara també és àrea d'acampada, i tan per utilitzar-la per menjar com per dormir s'ha de pagar un preu simbòlic. Trobareu més informació una mica més avall.

Però com que no es veu  des de la carretera s'ha d'estar atent. A la dreta de la carretera hi ha un petit espai (per uns 3 o 4 cotxes) i una cadena que barra el pas cap a l'àrea de lleure. Més endavant hi ha un aparcament més gran, però després s'haurà de creuar la carretera.
Consta de tres nivells: 
1- El nivell més alt, que és per on s'arriba, consta de 4 taules molt grans, un bloc amb 4 barbacoes, bany i espai per jugar


El bany està a la part posterior de l'edifici de les barbacoes.


2- En el nivell del mitg hi han 4 taules, 1 barbacoa i un tubogan.



3- En el nivell inferior hi ha el que vam interpretar com uns antics camps de petanca, però ara és un espai  sense res.


A l'abril del 2017 hem sabut que des de fa uns 2 anys a més d'àrea de lleure també és d'acampada. Degut a males experiències van decidir fer pagar un preu mòdic pel manteniment. Al llarg del dia passa un home per cobrar i a primera hora obre els banys (on també hi ha 1 dutxa), la veritat és que no estaven gaire nets, la gent és molt marrana i deixa de tot a terra... 

A sota teniu el cartell amb l'informació dels preus i les normes d'utilització:


L'entorn és molt bonic i tranquil. La Carretera està molt a prop, però no es veu perquè l'àrea queda més avall. Nosaltres hi vam ser el diumenge de rams i hi havia gent però no molta; però ens havien dit que hi anava molta gent, així que suposo que deu ser  freqüentada, i no ens extraña.



L'aparcament de l'altre costat de la carretera:





Situació:

Què visitar?

Colldejou:

Ermita de Mare de Deu de la Roca (Mont-Roig del Camp):


Baix Camp:

1 comentari:

  1. Bones!
    el que hi ha al tercer nivell no és un camp de petanca.
    Hi ha un equip de bitlles catalanes al poble, hi aquí és on entrenen i competeixen.
    salut!

    ResponElimina