diumenge, 3 de novembre del 2013

Zona de pícnic de l'Albereda de Santes Creus, Alt Camp.

COVID-19: una seguidora ens ha dit que des del juny del 2020 està l'àrea de pícnic precintada.

Davant mateix de l'entrada a la zona del monestir, a la part inferior hi ha l'Albereda de Santes Creus, es tracte d'un espai natural molt bonic i sorprenent tenint en compte que és una zona de secà.

La zona de pícnic està dividida en 2 parts, la que està més a prop de les barbacoes són unes 8 taules; algunes molt juntes entre si.
En total hi han 10 barbacoes entre les dues bandes de l'edifici.
L'altre zona de pícnic és més tranquila, les taules estan força separades i hi ha un petit estany d'aigua al mitg. Hi han  2 taules grans i  4 o 5 petites.



En aquesta part hi han els banys i una font.

Entre les dues zones de pícnic hi ha un bar amb terrassa.
S'hi ha d'anar aviat perquè s'omple. Nosaltres hi vam anar  ahir que era dissabte, entre 2 festius, i es van acabar omplint totes les taules.
L'entorn és maco i la zona de passeig segueix més enllà de la zona de pícnic.


El gran handicap que té aquesta zona, almenys la que està al costat de les barbacoes, són les mosques; quan treus el menjar et veus inundat de mosques com no ho haviem vist mai, i totes les taules estaven igual. No és molt agradable.

Accés: quan creues el riu i entres a Santes Creus has de pendre una desviació a la dreta cap a Aiguamurcia, de seguida et trobes l'accés principal a l'Albereda que és peatonal; es pot descarregar aquí i si segueixes la carretera arribes a una explanada on deixar el cotxe.
Què visitar?

Santes Creus:



Ruta del Císter


Comarca Alt Camp

16 comentaris:

  1. Precioso sitio de picnic para pasar un buen rato con crios, desde donde te escribo.
    La verdad es que seguimos tú blog desde hace meses y me veo en la obligacion de agradecertelo sinceramente. Nos eres de gran ayuda y hemos visitado ya varias de las zonas que recomiendas.
    Esta en concreto, nos ha gustado mucho. Los niños se lo estan pasando en grande explorando la riera y el entorno es... precioso en este dia otoñal. ¡¡ GRACIAS POR VUESTRO GRAN TRABAJO !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Hoskar,
      Muchas gracias por el mensaje; me alegro mucho que os haya gustado. Muchas gracias por seguirnos y por el bonito mensaje; hace ilusión saber que la gente disfruta de la información del blog, porqué ese es el objetivo, dar a conocer sitios.
      Un saludo,

      Elimina
  2. Hola Marta som una familia de torrelles que segueix el teu blog desde fa ja uns mesos. El picnic ha sigut tota una experiència. Bon ambient i cero sorolls a coches. No sembla que hi hagi un lloc amb tan encant amagat al carrer on es troban les escales per accedir. Gràcies per la teva feina. Seguirem llegint les teves recomanacions .. Salut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Ivan,
      M'alegro molt que us agradés aquesta àrea de pícnic i que us sigui útil el bloc, fa il·lusió saber-ho. Gràcies per seguir-nos! Salutacions,

      Elimina
  3. Hola que tenim de fer per poder anar a pasar el día a la zona de picnic??? Hem de trucar a algun lloc per reservar o qui arriba primer s'instal·la???? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      Nosaltres quan hi vam anar, el 2013, el primer que arribava agafava taula; imagino que segueix éssent així. Si en vols estar segur contacta amb l'Ajuntament d'Aiguamurcia (on pertany Santes Creus). La gran majoria d'àrees de pícnic funcionen així, almenys les que són municipals.
      Salutacions,

      Elimina
    2. Hola buenos días como puedo reservar la barbacoa y si tienes un teléfono o una página para comparar diretamente

      Elimina
    3. Buenos días, debes contactar con el ayuntamiento de Aiguamúrcia y Ellis té informaran. Lo encontraras en Google

      Elimina
  4. Hola,queria saber si mañana esta disponible la zona de merenderos,y si está abierto saber el horario y precios;muchas gracias

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cuando nosotros estuvimos en 2013 era un espacio abierto y gratuito. Para saber seguro si sigue siendo así té sugiero que llames al Ayuntamiento de Aiguamurcia (donde pertenece Santes Creus).Un saludo U

      Elimina
  5. Hola! Per si algú busca una zona on parar a menjar després de fer una excursió pel terme, sapigueu que ahir vam passar pel davant i està tot prescintat. Hi ha un cartell que indica que desde el juny i fins a nou avís, no es podran fer servir taules (ni barbacoa, ni WC, que això és més comprensible).

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Moltes gràcies per l'informació, aquest vespre ho actualitzaré.

      Elimina