dijous, 7 de novembre de 2013

Àrea Recreativa de la Font de Querol, Campdevànol, Ripollès

Hi vam ser fa 3 anys, pel què no tinc fotos actualitzades. És una zona fantàstica en mitg de la natura. S'hi arriba per la carretera que va de Campdevànol a Gombrèn, està indicat.
És un espai obert molt gran  on les taules estan al voltant, i n'hi ha moltes. L'espai que queda al mitg és una explanada enorme de gespa ideal per jugar.
Disposa de un bloc de 8 barbacoes i 3 individuals repartides per la zona. Hi ha serveis.

Quan hi vam ser (agost del 2011) era d'accés lliure, ara s'ha de pagar 10,00€ per l'aparcament. 

Us passo enllaç a la normativa de la zona de pícnic:


El lloc és realment interessant, però a més a més des de la zona de pícnic es pot iniciar el recorregut dels gorgs del torrent de la Cabana que són increibles. Nosaltres en vam veure 3 i ens hi vam banyar. El camí está ben senyalitzat i és una hora de caminar si no hi estàs acostumat, té algunes pendents pronunciades però realment val la pena. 

Vaig fer l'entrada el 2013, quan encara era permes banyar-s'hi, però ara durant el 2015 i 2016 està prohibit fer-ho com a mesura per preservar l'espai; ja que hi ha molta gent que no és respectuosa amb la natura i deixa bruticia per allà on pasa entre altres coses. En el següent enllaç teniu la normativa que és pel 2015 i 2016: 


Coordenades GPS del parking: 42º13'37.88"   2º08'20.37"
Què visitar?

Campdevànol:


Ruta dels gorgs del torrent de la Cabana (o de Estiula)

Comarca del Ripollés:

4 comentaris:

 1. He ido en noviembre a hacer la ruta de los 7 gorgs y he aparcado en la font del Querol.Una verguenza y un verdadero timo.10 € de parking por nada.Las mesas no se veian de la cantidad de hojas que tenían encima,las barbacoas inutilizables de la porqueria que tenían y los lavabos cerrados.Y yo me pregunto,para que pagamos,no 2 ni tres €,sino la exagerada cantidad de 10 €?.Aganselo mirar,señor@s del ayuntamiento de Campdevanol.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Jose,
   En primer lugar, supongo que sabes que este blog es personal y que no tengo nada que ver con los ayuntamientos.
   Estoy de acuerdo que el precio es abusivo, pero si que hay que saber que no es un parking exclusivo de la zona de pícnic. Este parking se hizo de pago por los problemas generados de la mutitudinaria afluencia de visitantes a la ruta dels gorgs y que tanto estan estropeando el paraje; era un intento de minimizar el número de visitantes als gorgs no por la zona de picnic.

   Elimina
 2. Hola! Te proporcionan parrillas(pagando) para la barbacoa? Gracias!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola,
   Creo que no, però contacta con el ayuntamiento de Campdevànol para asegurarte.
   Yo todo lo que sé lo pongo en la entrada, a parte nosotros estuvimos hace años y puede cambiar.
   Un saludo,

   Elimina