dilluns, 11 de novembre de 2013

Zona de pícnic del Pantà de Vallvidrera, Barcelona, Barcelonès.

Zona de pícnic en un bonic racó de Collserola desconegut per molts barcelonins. Està molt a prop del baixador de Vallvidrea, s'hi accedeix pel camí del Cama Sec, és un carrer estret on el cap de setmana és difícil trobar-hi aparcament. És millor deixar el cotxe a la plaça que hi ha al principi del carrer.

Novembre del 2019: Hi hem tornat a ser i està igual, la diferència és que ara la torre del guarda és un punt d'informació i té una exposició permanent sobre el pantà.

Disposa de 7 taules i la zona queda a un costat del camí del pantà, però està a tocar.

 Les fotos són d'un diumenge al mitgdia, tot i que hi havia força gent amunt i avall direcció al pantà, la zona de pícnic estava buida com es veu a les fotos.
Al pantà s'hi pot accedir desde la zona de pícnic o pel camí del costat.

El camí paral·lel a la zona de pícnic que puja al pantà  és molt bonic i agradable; el detall de les fulles grabades als graons m'agrada molt.


Coordenades GPS del carrer d'accés al pantà  i a la zona de pícnic: 41º25'06.25"N  2º05'53.08"E


Què visitar?

Parc Natural de Collserola:

Barcelona:

Barcelonès:

2 comentaris:

 1. hola, el 11 de juliol voldriem celebrar el cumpleanys del Jord i del juli, que soc jo. Serem unes 10 persones... voliem saber si el merenderu de la Rosa és obert per fer comanda o sino permeis per poder celebrar els aniversaris. fem 40 anyets. Merci

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Juli,
   No conec el merendero de la Rosa, em sap greu.
   Salutacions

   Elimina