diumenge, 8 de setembre del 2019

Àrea de pícnic Font del Vivé, Setcases, Ripollès

Petita i bonica àrea de pícnic a l'extrem sud de la població de Setcases, queda a un lateral del primer aparcament. Les fotos són de fa uns 10 dies.
Consta de 2 taules de fusta, no tenen ombra, però com aquí bona part de l'any va bé estar al sol, ja està bé. L'espai és molt bonic tot i estar al costat de l'aparcament. Consta d'un monument en forma de d'arc amb el nom de la font i la pròpia font. Les 2 últimes vegades que haviem estat a Setcases l'haviem trobat plena i no haviem pogut fer fotos, aquest cop no hi vam trobar ningú, ni en tot l'aparcament, però és que tot just eren les 10 del matí.











Per sobre , a l'esquena de la font, hi ha un jardí amb parc infantil, és de l'hotel i el seu ús és llògicament pels clients de l'hotel. Hi ha cartells que ho diuen al llarg de les valles que el rodegen. S'ha de respectar igual que volem que ens respectin les nostres propietats.
L'aparcament és molt gran (i això que més amunt de la carretera encara n'hi ha un altre), però és que Setcases rep molts visitants, quan l'aparcament és plè és fàcil no veure la font si no saps que hi és. Aquest cop com us he dit estàvem sols.



Situació:

Coordenades de GPS:  42°22'22.27"N   2°17'58.04"E

Accés:  Quan arribeu a Setcases per la carretera GIV-5264 trobareu un rotonda a l'entrada del poble, li heu de donar la volta quasi sencera per entrar a l'aparcament. L'àrea està on s'acaba  el jardí de l'hotel.

A les imatges del Google Earth no es veuen les taules perquè encara no hi eren, però si hi ha la font i l'arc.

Què visitar?

Setcases:




Ripollès:  Vam visitar Tregurà de Dalt





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada