dijous, 12 de juny de 2014

Àrea de pícnic del Parc del Llac, Navarcles, Bages

Molt bonica i tranquila zona de pícnic al municipi de Navarcles. Des del poble heu de seguir les indicacions cap al Parc del Llac on hi ha una petita zona d'aparcament.

Quan hi vam ser per primer cop al desembre del 2013 ens vam quedar molt confosos amb els cartells de prohibit fer pícnic i zona de pícnic restringida. Molt amablement la policía municipal ens van dir que era d'us privat del bar del llac per les colònies que organtizen a l'estiu. Gràcies al llibre Excursions amb nens per la Catalunya Central des d'una àrea de pícnic i de parlar amb la Barbara  Vastenavond (co-autora) hem descobert que era d'us lliure. Com que en aquesta ocasió si que hi havia el bar obert vam aprofitar per parlar-ho també amb la persona que el porta.
Si heu deixat el cotxe a l'aparcament que hi ha a la part superior del llac, haureu de baixar les escales i seguir el llac fins a la punta nord-est, on s'ha de creuar la riera per un camí de pedres i ja estareu a la zona de pícnic.

Consta de 4 taules i zona de gimnàstica.El bar, que no està obert tot l'any, disposa de banys i zona de jocs. Tot i que es pot fer servir sense problemes no ho he considerat de la zona de pícnic perquè no estan junts i en el cas dels banys la seva obertura està vinculada als horaris del bar.


També s'hi organitzen activitats per nens i adults, pot ser en grup (escoles, celebracions, etc) o a nivell particular. Sota la 3a foto trobareu l'enllaç.L'entorn és molt maco i relaxant; es pot donar la volta al llac que no és gaire gran i també hi ha la riera de Calders que l'atravessa.

Zona d'aparcament i accés al llac:
Situació:


Accés: us posso una foto del Google Earth de l'accés a la zona d'aparcament venint de Navarcles.


Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Navarcles:Què visitar?

Navarcles:


Mon San Benet (Sant Fruitós del Bages)


Bages:

2 comentaris:

 1. Un lugar perfecto para hacer picnic mientras los niños se remojan en el río.
  Gracias por recomendar.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Carlos,
   Me alegro que os haya gustado.
   Gracias a ti por seguirnos.

   Elimina