dijous, 12 de juny de 2014

Àrea de pícnic del Parc del Llac, Navarcles, Bages

Molt bonica i tranquila zona de pícnic al municipi de Navarcles. Des del poble heu de seguir les indicacions cap al Parc del Llac on hi ha una petita zona d'aparcament.

Gener 2020: hi hem tornat a estar i està igual.

Quan hi vam ser per primer cop al desembre del 2013 ens vam quedar molt confosos amb els cartells de prohibit fer pícnic i zona de pícnic restringida. Molt amablement la policía municipal ens van dir que era d'us privat del bar del llac per les colònies que organtizen a l'estiu. Gràcies al llibre Excursions amb nens per la Catalunya Central des d'una àrea de pícnic i de parlar amb la Barbara  Vastenavond (co-autora) hem descobert que era d'us lliure. Com que en aquesta ocasió si que hi havia el bar obert vam aprofitar per parlar-ho també amb la persona que el porta.
Si heu deixat el cotxe a l'aparcament que hi ha a la part superior del llac, haureu de baixar les escales i seguir el llac fins a la punta nord-est, on s'ha de creuar la riera per un camí de pedres i ja estareu a la zona de pícnic.

Consta de 4 taules i circuit de salud.El bar, que no està obert tot l'any, disposa de banys i zona de jocs. Tot i que es pot fer servir sense problemes no ho he considerat de la zona de pícnic perquè no estan junts i en el cas dels banys la seva obertura està vinculada als horaris del bar.


També s'hi organitzen activitats per nens i adults, pot ser en grup (escoles, celebracions, etc) o a nivell particular. Sota la 3a foto trobareu l'enllaç.L'entorn és molt maco i relaxant; es pot donar la volta al llac que no és gaire gran i també hi ha la riera de Calders que l'atravessa.

Zona d'aparcament i accés al llac:
Situació:


Accés: us posso una foto del Google Earth de l'accés a la zona d'aparcament venint de Navarcles.


Al bloc hi ha 4 àrees de pícnic més de Navarcles:Què visitar?

Navarcles:


Mon San Benet (Sant Fruitós del Bages)


Bages:

2 comentaris:

 1. Un lugar perfecto para hacer picnic mientras los niños se remojan en el río.
  Gracias por recomendar.

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hola Carlos,
   Me alegro que os haya gustado.
   Gracias a ti por seguirnos.

   Suprimeix