dimarts, 5 de juny del 2018

Àrea de pícnic Font de l'Arbre, Bisbal d'Empordà, Baix Empordà

Bona àrea de pícnic a les afores de la Bisbal d'Empordà, ubicada al costat de la piscina municipal. Les fotos són d'un dilluns de maig, aprofitant que era festiu a Barcelona.
Consta de 4 taules de fusta on a cada una hi caben ben bé 8 persones. L'espai és molt ampli i rodejat de verd, és agradable i ombrejat.











També hi trobareu la font i el magestuós arbre que dóna nom a tot l'espai, crec que és un paltaner (atenció als alèrgics); també hi trobareu bancs.









El cotxe el podreu deixar al camí que porta a l'àrea de pícnic, que és el carrer Font de l'arbre.
Darrera dels cotxes de la foto de sobre hi passa el riu Daró, just aquí l'accés no és molt fàcil, però si camineu uns 50 metres, just davant la porta de la piscina municipal hi ha un bon accés al riu.
El riu davant l'àrea de pícnic

Accés davant de la piscina municipal.



Situació:
 Accés: Si veniu de Palafrugell o Palamós per la C-66 arribareu a la Bisbal per l'extem Est, heu de creuar la població d'Est a Oest, pel carrer Josep Irla fins que es converteix en el carreró d'en Vinyoles i girar per a l'esquerra per Avda Prat de la Riba que passarà a ser Avda President Companys.
Al final de l'Avinguda President Companys hi ha una senyal que indica cap a la piscina municipal i la Font de l'Arbre, és un carreró petit que ja és el carrer Font de l'Arbre, el preneu i en uns 500 metres arribareu a la piscina municipal, just després hi ha l'àrea de pícnic.
Avinguda President Companys on hi ha l'indicador de la Font de l'Arbre, no es veu gaire.

Heu de pendre aquest carrer fins a l'àrea de pícnic

Això és la piscina municipal, just després hi ha l'àrea de pícnic.
Què visitar?

Bisbal d'Empordà:
(Foto del 2013)

Baix Empordà: Teniu un munt de  coses a fer o visitar a prop de la Bisbal d'Empordà. Per exemple (fotos del 2013):

Peretallada

Jaciment arquelògic d'Ullastret

Monells

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, aquest lloc es ideal per quan vaig per aquelles contrades poder fer un mos, me l'apunto, gracies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep! Si i per fugir de la calor de la platja també.
      Una abraçada,

      Elimina