divendres, 27 d’abril del 2018

Àrea de pícnic del Poliesportiu, Castellolí, Anoia

Mínima expressió d'una àrea de pícnic al poliesportiu que està al carrer de la Font de Castellolí, està entre l'escola i la piscina municipal. Les fotos són d'un  dissabte de març.
Nomès té 1 taula de fusta, no és una àrea de pícnic bonica és purament funcional, però si esteu per la zona i les altres àrees de pícnic estan plenes us pot solucionar; o si ja us va bé perquè voleu estar jugant al pliesportiu.  La taula no té ombra, està entre el skate parc i la pista de futbol sala.










 Hi ha una taula de ping pong, un circuit de salud i els vestuaris (que deuen obrir quan hi ha partit)





El poliesportiu queda per sota del carrer de la font, de fet l'accés des d'aquest carrer és una forta i curta pendent que si teniu problemes de mobilitat pot ser un problema. Però l'espai està entre aquest carrer i la riera, doncs des de la riera hi ha un accés més fàcil; des del Passeig de la riera heu de pendre un pont peatonal i entrar al poliesportiu per una suau pendent.



Situació:

Accés: Si veniu de Barcelona per l'A2 heu de agafar la sortida 563 a Castellolí.  


 En menys d'1 quilómetre arribareu a l'àrea urbanitzada, a l'avinguda de la Unió.
 En pocs metres veureu una indicació a l'esquerra cap a la zona esportiva i la piscina municipal, la seguiu (gireu a l'esquerra).

Heu d'agafar aquest petit carreró

  Heu de girar a la dreta al següent carrer, que és el Passeig de la Riera.
 Seguiu pel Passeig endavant fins que trobareu a l'esquerra un pont per creuar amb cotxe la riera.
 Creueu la riera i ja estareu al carrer de la Font i tindreu davant el Parc de la Font. Gireu a l'esquerra.
 Passareu per davant de l'àrea de pícnic del Parc de la Font, seguiu el carrer una mica més endavant i ja veureu l'escola i el poliesportiu a l'esquerra.

 Ja hi sou, està a 50 metres de l'altre àrea de pícnic.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Castellolí:




Què visitar?

Castellolí:  Hi ha 2 rutes senyalitzades de barraques de pedra seca, a l'entrada del Parc de la Font n'explico una mica una; l'altre no la vam fer.  També podeu visitar l'església Vella de Sant Vicenç que està mol a prop del poliesportiu; hi trobareu un petit monument als veins de Castellolí que van morir durant la Guerra Cívil.







Anoia: 


Dolmen dels 3 Reis, a prop de Prats de Rei

2 comentaris:

  1. Bon reportatge Marta, d'axó si que en podem dir un mini-pícnic, però el llogaret te el seu encant i es poden veure forces coses al seu voltant. Una abraçada i salut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Josep. Si, Castellolí és un bon lloc per passar-hi un dia fent les rutes de les barraques de pedra seca i visitan l'església vella; però millor a una altre de les àrees de pícnic que hi ha, sobretot la del Parc de la Font. Una abraçada,

      Elimina