dimecres, 11 d’abril del 2018

Àrea de pícnic del Parc Infantil, Castellar de N'Hug, Berguedà

Petita àrea de pícnic a l'entrada de Castellar de N'Hug, al carrer de Barcelona. Les fotos són del novembre passat.
Consta técnicament de 2 taules: 1 de fusta i 1 de pedra, però la de pedra no té bancs. L'espai és petit i les taules estan a tocar dels jocs infantils. Està vallada perquè dóna a la carretera.









L'àrea de pícnic té unes vistes fantàstiques de la vall que s'obre davant del poble.


I també del propi poble.

El cotxe l'haureu de deixar a l'aparcament municipal que està a la part inferior del poble, de fet s'hi accedeix des de quasi davant de l'àrea de pícnic.
És la carretera que baixa


Situació:
Accés: Venint  per la carretera BV-4031, a 11km de La Pobla de Lillet trobareu una bifurcació cap  a Castellar de N'Hug o cap a La Molina, aneu cap a Castellar de N'Hug.

A l'arribar al poble us trobareu una nova bifurcació, a l'esquerra es baixa a l'aparcament (i l'accés peatonal a les Fonts del Llobregat) i a la dreta està el parc, de fet es veu a la foto. No té pèrdua.



Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Castellar de N'Hug:



Què visitar?

Castellar de N'Hug: el poble és molt bonic i té molt encant, però si heu vingut fins aquí deu ser sobretot per Les Fonts del Llobregat, hi podeu baixar caminant des de l'extrem sud de l'aparcament. És una excursió curta, però heu de tenir en compte que a la tornada la pujada és molt pronunciada, tot i que com he dit curta (uns 600 metres); o podeu anar amb el cotxe fins al costat del restaurant que està a l'inici del recorregut. En qualsevol cas val la pena visitar-les, millor després de pluges, quan hi vam ser nosaltrse al novembre estàvem en plena sequera. Nosaltres en aquesta ocasió vam optar per l'opció fàcil... en el passat ja haviem fet la pujadeta.






Berguedà:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada