diumenge, 1 d’abril del 2018

Àrea de pícnic del Parc Patufet nº 19, Tona, Osona

Seguint la recomanació d'una amiga, l'Eva Jorna, vam estar en aquesta àrea de pícnic urbana a l'est de Tona. Les fotos són d'un plujós dilluns de principis de març. Com que no he trobat el nom del parc, nomès li posso el nom de parc Patufet.
El parc és bonic, però l'entorn no l'acompanya tant, perquè a 2 costats dels parc hi ha entorn més industrial que de vivendes; però el parc en si està molt bé, és un molt bon parc de barri.

El parc consta de 2 parts:

Part frontal: Consta de 3 taules de fusta que de cara al bon temps tindran ombra, quan tornin les fulles als arbres. Hi ha 4 tobogans i varis jocs en un entorn verd on inclús trobareu un petit laberint, sembla que siguin arbustos i prou, però no és així.















El laberint










Part posterior: és on hi ha el parc Patufet en si, amb el plafó del conte i els elements de jocs caracerístics d'aquests graciosos parcs.









Situació:

Accés: El parc està a la cantonada del carrer Verinal amb carrer Indústria. Anant per la C-17 sentit nord heu de pendre la sortida Tona - Les Goules.
 Passareu per sota de la C-17
 En pocs metres trobareu una rotonda.
 Heu de pendre la 3ª sortida, cap al cementiri, deixalleria i Polígon Industrial Les Goules.
 En uns 500 metres ja veureu el parc a l'esquerra.

 Seguiu uns metres endavant per poder canviar de sentit en una rotonda i ja podreu buscar lloc per aparcar als voltants del parc.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més a Tona, totes dues amb barbacoes:



Què visitar?

Tona: Val la pena pujar fins al turó del castell, s'ha de pujar a peu però val la pena. No queda més que una torre però hi ha l'esglèsia romànica que és molt bonica i  disfrutareu de molt bones vistes. Les fotos són de quan hi vam ser fa 2 anys, perquè aquest últim cop amb el què plovia no vam poder fer res.



Osona:
Pantà de Sau


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada