dissabte, 8 de juliol del 2017

Àrees de pícnic del Parc de Can Zam, Santa Coloma de Gramanet, Barcelonès

Molt bona àrea de pícnic en un fantàstic parc que ens ha sorprès gratament.  El parc està ubicat a l'extrem sud-oest de Santa Coloma de Gramanet. Està entre l'Avinguda Francesc Macià i el riu Besòs, nosaltres hi hem accedit pel carrer Victor Hugo, però té varies entrades.

Es tracta d'un gran parc ubà de 11 hectàrees i té un total de 34 taules repratides en 3 àrees:

 • Àrea A: És la que està més al nord, la més propera a l'Avinguda Francesc Macià consta de  8 taules de fusta amb molt poca ombra. Davant té una gran explanada i darrera una àrea verda amb pendent que dóna accés a l'Avinguda de Francesc Macià.

 • Àrea B: Està davant del llac, que la fa la més bonica per mi. És molt ombrejada i té 16 taules, a més al costat contratri el llac té l'àrea de jocs infantils. Varies de les taules són de mida infantil, són la mar de gracioses.

 

 • Àrea C: També ombrejada està al costat d'on comença (o acaba) el circuit de salud. Té 10 taules i poca ombra.

El parc té de tot, molt espai per jugar, correr, anar en bici... Hi ha una mena de pista de ciment que la gent hi patnava, no estic segura si és la seva funció però realment és una bona pista.

A un costat del llac hi ha un quiosc bar amb banys (les taules no hi estan vinculades).L'àrea de jocs infantils és genial, és d'aquestes modernes on tots els jocs són de fusta i força originals.
Hi ha una tiroina però està a mig instal·lar o reparar, de fet semblava nova, encara no tenia el cable possat.
Com he comentat hi ha circuit de salud, quasi no en tinc fotos perquè avui també ens ha plogut (últmament no tenim sort) i no hem pogut veure-ho tot.

Hi ha varies pistes de petanca i 2 pistes de bàsquet.


Aquí teniu el planell del parc:
Situació:

Accés: Hi arriba la línea de metro 9N, parada Can Zam. A l'Avinguda Francesc Macià hi ha una parada de bus del B15, B18 i el B84. Recordeu que quan són grans ciutats és millor que posseu el navegador.
Què visitar?

Santa Coloma de Gramanet:

Barcelonès:
6 comentaris:

 1. Sembla un lloc força espaiós i per tots els gustos, bon reportatge Marta. Salut.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Moltes gràcies Josep! La veritat és que m'ha agradat molt. És un molt bon parc urbà.

   Elimina
 2. Se pueden hacer fiestas de cumpleaños?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Imagino que si, pero deberías asegurarte hablando con el Ayuntamiento de Santa Coloma de Gramanet. Cuando estuvimos no había ningún cartel al respecto.

   Elimina