dimecres, 26 de juliol del 2017

Àrea de lleure de la Torre de la Candela, L'Aldea, Baix Ebre

A finals de març vam estar en aquesta joveníssima àrea de pícnic. La vam veure al anar a entrar a l'autopista i ens va sorpendre que un cop en ella no semblés tan propera a les carreteres que l'envolten.
Consta de 6 taules de fusta amb escasa ombra ja que fou inaugurada a l'octubre del 2015, els arbres són massa joves de moment; però d'aquí uns anys proporcionaran una bona ombra. Des de totes les taules es gaudeix de la vista de la torre, que és la gràcia de l'espai.






Hi ha un mur que separa l'aparcament de les taules on estan integrades 5 barbacoes que bé podrien ser dobles sense problemes, no està delimitat l'espai però per ser una és molt gran.


Hi ha aparcament per bicicletes i espai per l'entorn per jugar o estirar les cames.


Com us he dit l'encant d'aquesta àrea és la Torre de la Candela, una altra torre de vigía de les moltes que encara queden per la zona. Nosaltres la vam trobar tancada, però hi ha plafons informatius. També hi ha una excavació arquelògica d'una cisterna mitjaval. Sorpenent que tot això estigui enmig d'un scalèxtric.











Situació:
Accés:  Tot i pertànyer al municipi de L'Aldea està a tocar d'Amposta, com a molt a 1 km.
Sortiu d'Amposta per la N-340A creuant l'Ebre pel preciós pont Penjant.
Seguiu recte per la N-340A fins a la primera rotonda on heu d'agafar la 2º sortida, al cartell de la foto de sota ja indica la Torre de la Candela.
  Passeu de llarg la sortida cap a l'autopista i la següent sortida ja és a l'àrea de pícnic.


Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de L'Aldea:


Què visitar?

L'Aldea:



Baix Ebre:
Cala Xelín de l'Ametlla de Mar

2 comentaris:

  1. Hola Marta, bon reportatge, el lloc per ara massa assolellat per el meu gust, tindrem que esperar que creixin els arbres.
    Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Josep,
      Sense dubte! O que passi la calor, quan fa fersqueta busquem sol... Moltes gràcies.
      Una abraçada

      Elimina