dimarts, 25 de juliol del 2017

Àrea de pícnic del Parc del Mil·leni, Gavà, Baix Llobregat

Bona àrea de pícnic en un tranquil parc al sud-oest de la població. He de dir que no ens vam adonar i vam deixar de visitar una part del parc...  Quan tinguem oportunitat hi tornarem a anar.
Consta de 6 taules de fusta i una font ubicades en 3 espais separats per murets. Per desgràcia un cop més hem de lamentar com ho deixen de brut algunes persones tot i tenir unes escombraries a 2 metres de cada taula...
L'espai és ombrejat i tranquil, queda pràcticament per sota del nivell del carrer. L'àrea de pícnic queda al costat de l'aparcament, sense estar directament davant. Nosaltres hi vam ser el diumenge al matí i nomès hi havia una parella jove.













El parc té unes 10hectàrees i és força llarg, nosaltres nomès vam veure l'entorn de l'àrea de pícnic, de l'auditori i el circuit de salud (que no sé si el vam veure sencer, pensàvem que si...). Si accediu com nosaltres des de l'aparcament del carrer Llenya, a l'esquerra teniu l'accés a l'àrea de pícnic i a la dreta l'Auditori. Nosaltres vam anar cap a l'esquerre i el primer que trobes és una part del circuit de salud que està davant per davant de l'aparcament.
 Per sobre de les taules vam seguir el camí fins a un "corre-can" (pensava que es deien pipi-can), allà a l'esquerre del corre can seguía un camí que ens va semblar que donava a un carrer i el vam ignorar, suposo que és el què portava cap a l'altre extrem del parc.


 Vam seguir el camí cap a la dreta del corre-can, pujant les escales de la foto i vam arribar a la part superior de l'auditori. A partir d'aquí vam rodajar l'auditori pel passeig on hi ha el circuit de salud.






 
L'audotori es diu Marc Grau i Guasch en honor a aquest músic i compositor del S.XX.

No vam trobar un planell del parc, suposo que està a l'altre part on també vam veure al marxar amb el cotxe que hi ha parc infantil, però queda molt lluny de les taules i com que no hi paden anar els nens sols des d'aquestes no l'he etiquetat amb parc infantil. Sembla segons he vist al Google Earth que en aquesta part també hi ha una escultura gegant.
Us posso el plano que hi ha davant de l'auditori del circuit de salud i un parell de fotos més on també es veu l'aparcament.


 L'aparcament és gran.

Situació:

Accés: recordeu que a les poblacions grans no dono indicacions. Posseu el nom del carrer al navegador.
 L'aparcament està al carrer de la Lleny, davant per davant de la comisaria de policia municipal.
A l'extrem oposat del parc, on hi ha el parc infantil, hi ha una parada de l'autobus Ga1 a l'avinguda Joan Carles I. La parada es diu "Avinguda Joan Carles I / Avda de les Bòbiles".


Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Gavà:


Què visitar?

Gavà:


Baix Llogregat:
Baix Llobregat des de Castellciuró, Molins de Rei

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada