dilluns, 3 de juliol del 2017

Àrea de pícnic de l'Alberg Mn Antoni Batlle, Deltebre, Baix Ebre

Encara que no dormiu a l'Alberg Mn Antoni Batlle, si demaneu permís i les instal·lacions estan obertes podreu fer us de l'àrea de pícnic. A finals de març vam estar allotjats en aquest alberg, podeu trobar-ne més informació a la recomanació que vaig escriure llavors: Alberg Mn Antoni Batlle
Està ubicat a l'Avinguda de les Goles de l'Ebre nº 2, pràcticament a l'extrem nord-est de la població.
Consta de 5 taules de fusta que durant la primavera i l'estiu deuen tenir bones ombres per les moreres que hi ha. A les fotos hi ha molta ombra, però era com a les 10 del matí. Les taules estan davant de l'entrada a l'alberg. Sobretot demaneu permís a l'alberg abans d'utiltzar les taules i deixeu-ho tot ben net.








A la recepció de l'alberg hi ha màquines de vending per si voleu una beguda fresca i si ho demaneu suposo que us deixaran fer us dels banys. Tingueu en compte que tot dependrà de les necessitats de l'alberg respecte als clients allotjats, si ells no ho necessiten també us deixaran utitlitzar les pistes esportives; nomès fa falta bona comunicació i molt de respecte per la propietat privada.






Situació:


Accés: la manera més senzilla per explicar-vos com arribar és situant-nos al pont que creua l'Ebre i uneix Deltebre amb Sant Jaume d'Enveja. Doncs vé, creueu el pont direcció Deltebre.


 Quan haugueu creuat estareu al carrer Girona.
Seguiu  pel carrer Girona fins que us trobareu la carretera TV-3454, gireu a la dreta i preneu aquesta carretera.

 A uns 200 metres veureu indicacions d'una propera rotonda, heu d'anar direcció Camarles, és a dir cap a l'esquerra respecta la carretera on sou.

 Quan sortiu de la rotonda esatareu creuant un canal del Delta i ja veureu l'alberg a la vostra dreta, però heu de seguir endavant cap a Camarles perquè l'entrada està uns 50 metres més endavant.



Al bloc hi ha una altra àrea de pícnic de Deltebre:


Què visitar?

Parc Natural del Delta de l'Ebre:
Platja del Trabucador

Baix Ebre:
Castell de Sant Jordi D'Alfama, Ametlla de Mar


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada