divendres, 25 de setembre del 2015

Zona de pícnic de la Font de la Fontana, Sant Feliu de Pallerols, Garrotxa

Encantadora i bucòlica zona de pícnic al terme municipal de Sant Feliu de Pallerols; un bon descobriment fet des de la carretera fruit d'anar sempre amb l'antena possada, crec que els nostres ulls inconscientment ja busquen taules...  L'accés està a la carretera C-63 al nord de Sant Feliu.
Consta de 3 taules força rústiques, 2 són de 4 o 6 persones i 1 és doble per unes 10/12 persones. Hi ha ombres i sol i espai per jugar. Tot i estar al costat de la carretera queda per sota d'aquesta.












La font que li dóna nom està a tocar del riu Brugent, que està per sota del nivell de les taules.








Situació:
Accés: Si aneu per la C-63 de Sant Feliu de Pallerols cap a Olot trobareu la zona de pícnic a l'esquerra, si hi ha molta circulació haureu de passar-la de llarg fins que pogueu donar mitja volta.
És fàcil passar-la de llarg, heu de buscar els 2 contenidors i el petit espai d'aparcament.

Del costat dels contenidors baixa un camí cap a les taules.




Què visitar?

Sant Feliu de Pallerols: no ho vam visitar perquè no ho teniem programat, com he dit va ser una zona trobada pel camí. En una altra ocasión vindrem a visitar-la.


Al bloc hi ha 2 àrees de pícnic més de Sant Feliu de Pallerols:




Gorgs de Les Planes d'Hostoles: Les Planes  és la població següent direcció cap a la comarca de la Selva. Hi han molts gorgs i salts d'aigua, nosaltres n'hem visitat 2:

Gorg del Molí dels Murris:
 Gorg de Santa Margarida:

Tots 2 són de fàcil accés. Si us interessa el tema us passo 2 blocs que segueixo on podeu trobar-ne molta informació:



Garrotxa:


3 comentaris:

  1. Aquest lloc de Sant Feliu de Pallarols si mel apunto potser la propera setmana i vaig aprofitant la tardor de la Fageda i la Ermita de Sant Marti del Corb molt bon reportage Marta !!! Una Abra\ada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto; doncs ja tinc ganes de veure'n les fotos.
      Una abraçada!

      Elimina
    2. Moltes gràcies! Hi he estat unes quantes vegades i, realment, és un lloc bucòlic. Han posat fa poc algunes taules noves per substituir les antigues.

      Elimina