dissabte, 5 de setembre del 2015

Zona de pícnic La Font Vella, El Lloar, Priorat

Petita zona de pícnic a  la part inferior de l'aparcament de El Lloar. S'hi arriba per la T-732 que va de El Lloar a El Molar. Al final us indico com arribar-hi.
Nomès té dues taules de pedra, però són molt grans, crec que hi poden cabre entre 12 i 16 persones a cada una. Si veniu fora del bon temps penseu a portar mantes o tovalloles per aïllar-vos del fred de la pedra. També té 2 barbacoes. Tot i que està al costat de la carretera al  quedar uns metres per sota no molesta, a més passen pocs cotxes.






Per sota de la zona de les taules hi ha la font que li dóna nom i un espai que es pot utilitzar per jugar.





Baixada des de l'aparcament
Hi ha una zona d'aparcament molt gran perquè és del poble, no nomès de la zona de pícnic.

la baixada porta a la zona de pícnic




Situació:
Accés: S'hi pot arribar des de dintre del poble, però són carrers molt estrets, amb fortes pendents i angles tancats; és recomanable anar des de la carretera.

Si veniu de El Molar just al girar una corba apareixerà el poble, abans d'arribar a les cases veureu un camí a la dreta amb un angle de quasi 180º, l'heu de pendre, porta a l'aparcament. A les imatges del Google Earth no surt l'aparcament, es veu que és bastant nou.

 Si veniu de Gratallops haureu de creuar el poble seguint la carretera principal fins que a la sortida del poble trobareu la desviació a l'esquerra cap a l'aparcament; poc abans hi ha un cartell que anuncia la font.




Què visitar?

El Lloar: hi ha un molt bon mirador, està al final del carrer principal que creua el poble, més enllà de la plaça de l'església.


El Priorat:


4 comentaris:

  1. Molt bon reportage com sempre Marta molt ben detallat una abraçada !!

    ResponElimina
  2. Bona ajuda Marta... Gràcies. Ens agradaria passar per setamana santa. Saps si és gratuït?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola! Doncs quan hi vam ser fa 3 anys si ho era, almenys no hi havia cap indicació de lo contrari. Com que han passat 3 anys millor parla amb l'Ajuntament per confirmar-ho. Per norma totes les àrees de pícnic que publico són gratuites, quan no ho són ho especifico.
      Gràcies a vosaltres!

      Elimina