diumenge, 13 de setembre del 2015

Zona de pícnic de l'Ermita de Sant Esteve de Sords, Cornellà del Terri, Pla de l'Estany

Petita zona de pícnic al terme municipal de Cornellà del Terri, al poble de Sords. Està a l'entrada del poble venint de la carretera GI-514, just al creuar el pont.
Consta de 2 taules de pedra grans, 1 al costat de l'ermita i l'altra seguint el riu cap al final de l'ermita. La superficie de la taula és de pedra viva (sense polir), així que us recomano portar estovalles gruixudes o un hule.











Pel costat passa el riu Terri, però queda un parell de metres per sota i no hem vist accés. Al costat del pont per on hem arribat hi ha un bonic pont mitjaval.




A l'altre costat de l'ermita hi ha una plaça amb un petit camp de bàsquet. L'ermita és molt bonica però l'hem trobat tancada.






A l'altre costat de la carretera hi ha lloc per aparcar.

Situació:

Accés: Venint de Girona per la C-66 direcció Banyoles trobareu la desviació cap a Cornella de Terri, la preneu i seguiu les indicacions cap a aquesta població i  cap a Medinyà.


Quan us trobeu en una intersecció entre Cornellà del Terri i Medinyà, gireu a la dreta cap a Medinyà.
Passareu pel Veïnatge de Sant Esteve i després trobareu la desviació a l''esquerra cap a Sords.
La preneu i seguiu endavant fins que hagueu creuat el pont, l'ermita queda just després a la dreta.


Què visitar?

Cornellà del Terri i Sords:


Castell de Ravós del Terri (també pertany a Cornellà del Terri) on també hi ha una taula de pícnic:

Pla de l'Estany:

4 comentaris:

  1. Ostra aqui si mi faras anar desconeixia aquesta zona de picnic i el pont medieval o tinc aprop i tu me ho has tingut que ensenyar de vegades les coses que tenim aprop son les que mes se ens pasen per alt va ser una llastima que aquest diumenje marxesim i no ens poguesim veura normalment els festius sempre estem a casa meny un cada dos mesos en fi un altre dia sera una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Cinto,
      Si que va ser una llàstima no veure'ns, però ja trobarem l'ocasió.
      M'alegra que t'hagi cridat l'atenció l'ermita i el pont; també ens va agradar molt el Castell de Ravós. La veritat és que aquesta part del Pla de l'Estany no el coneixiem.
      Una abraçada!

      Elimina
  2. Hola Marta, sort que no ho vaig saber abans ja que l'altre dia vaig ser a Cornella de Terri per veure el salt d'en Figa pro per dinar vaig anar al pícnic que indicaves a les Estunes axí ho vaig poder veure tot, un altre vegada mil gracies per la teva informació, per cert molt bon reportatge. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja,ja,ja,ja Com diuen, "no hay mal que por bien no venga". Si que valia la pena anar a Les Estunes.
      Gràcies i una abraçada!

      Elimina