diumenge, 15 de març del 2015

Zona de pícnic Mirador dels Apòstols, Abadia de Montserrat,Monistrol de Montserrat,Bages

Arribo a l'entrada número 200, així que volia una zona de pícnic especial. Aquesta zona de pícnic és de pas, però el que la fa especial és estar en un dels índrets més emblemàtics de Catalunya i amb unes vistes espectaculars. Feia quasi 4 anys que no estava  en aquesta zona pícnic igual que a Montserrat, així que era una molt bona zona per celebrar les 200 entrades i l'excusa perfecte per anar a Montserrat.

Agost'19: l'àrea de pícnic està igual, excepte les estructures de fusta que algunes taules tenen a les fotos, ara no hi són. També hem vist que al llarg de l'aparcament, hi ha 2 petits espais amb 2 taules cada un, estan darrera els cotxes; no sé si ja hi eren quan hi vam anar anteriorment, però no les haviem vist. No les hem fotografiat perquè hi havia gent menjant.
Consta de 38 taules, algunes juntes ideals per grups grans i altres separades.











  
Està al costat, de fet a la terrassa, del Self-Service Mirador dels Apostòls. Podeu fer us dels banys del restaurant o dels que hi ha a la zona d'aparcament de l'altre costat del restaurant.


Hi ha màquines de vending.
Les vistes són fantàstiques.




Situació:


De camí des de Monistrol fins a l'abadia trobareu vàries àrees de descans amb 1 o 2 taules.

 Accés: com he comentat la zona de pícnic està a la terrassa del Self Service Mirador dels Apòstols que està al costat de la última zona d'aparcament. Si veniu en cotxe passareu per davant, si veniu en cremallera haureu d'anar direcció a l'aparcament.
Venint de l'aparcament

Les taules estan a la dreta de les escales

Venint del Monestir
Què visitar?

Abadia de Montserrat:



Hi ha moltes excursions per fer, hi ha un punt d'informació on podeu demanar un mapa i les opcions que hi ha. Us posso l'enllaç del bloc den Cinto Soler i de la Marijo Elias per si voleu veure idees.



Bages:

13 comentaris:

  1. Alaaaa que maco nosaltres varem anar el dia abans al self service pero estaba tencat per el que varem anar a dinar a Monistrol de Montserrat molt bon reportage Marta !!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto! Realment no vam coincidir per ben poc...

      Elimina
  2. Moltes felicitats per les 200 entrades !!!!!
    Que bonica Montserrat, gràcies per compartir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Enric! Si m'haguéssin dit quan vaig començar que arribaría a 200 en 1 any i mitg no m'ho hauria cregut...

      Elimina
  3. Un reportatge força complert Marta, lo fotut es que no hi han ombres, deu de ser per que vagis a gastar-tels al restaurant, no saben com treu-rens peles. Una abraçada i endavant.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, no hi ha ombres, no és l'ho ideal per l'estiu, però nosaltres hi vam dinar el juny del 2011 i hi vam estar bé. Clar que a l'agost ja no ho sé... En qualsevol cas, com que és una zona de pas serà suportable. Una abraçada!

      Elimina
  4. Hola,
    gràcies pel blog, afegir que no hi ha llum per la nit i que hi ha una maquina que fa soroll, no és molt romàntic de nit amb la maquineta.
    gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Xiquet,
      Gràcies per escriure.
      Em temo que les zones de pícnic no estan pensades per fer-les servir a la nit, a no ser que sigui una àrea per autocaravanes (que no és el cas d'aquesta). Em sap greu que no fós el què esperaves, però és una zona de pícnic molt funcional en condicions diurnes.
      Salutacions,

      Elimina
  5. Bones,

    Des de les taules (nomes som 3 i veig mooolta taula), veiem el paisatge de la vall?
    I hi ha lloc per aparcar gratuit?

    Vaig despistada...
    Gracies
    Yolanda

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Yolanda,
      Des de les taules no veus la vall, si no recordo malament, el què veus és el funicular que puja cap a l'ermita de Sant Joan iel seu entorn, així com els edificis del conjunt de l'Abadia. Les taules estan uns metres separades del mirador, per tant no hi ha prespectiva cap avall.

      Elimina
    2. Crec que en tot el recinte de l'Abadia de Montserrat no hi ha aparcament gratuit, a no ser que deixis el cotxe abans de la barrera d'entrada, com fa força gent, i acabis de pujar caminant.

      Elimina
  6. Ara llegeixo que no hi ha llum..pero veure's-hi minim si, no? Es per anar a sopar dilluns vinent, a quarts de 9...
    Gracies de nou

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sé que et contesto tard i em sap molt greu...
      Jo no hi he estat de nit, per tant no et puc dir quanta llum hi ha, un usuari va dir que no n'hi havia, no sé més. Em sap greu.

      Elimina