diumenge, 22 de març de 2015

Zona de pícnic dels Jardins Joan Brossa, Barcelona, Barcelonès

Gran zona de pícnic a Montjuich en un bonic parc que ocupa el que era el Parc d'Atraccions de Montjuïch. Els jardins tenen varis accesos, però el més directe a la zona de taules és l'entrada de l'escultura de la sardana a la Carretera de Montjuïch. Els diumenges de l'1 de juny al 14 de setembre s'hi celebra el Piknic Eletrònik i està reservat per l'esdeveniment.
Consta de 24 taules repartides en una gran explanada. N'hi ha que estan properes entre elles i altres força separades. N'hi ha a l'ombra i n'hi ha a ple sol, així que és idoni per tot l'any.

Hi ha molt espai per jugar, banys públics i un punt d'informació.Hi ha zona de jocs, però com que queda apartada de la zona de taules i els nens no hi poden anar sols, no l'he etiquetat com que en té. Hi ha jocs originals, per fer música apretant coixins o fent rodar unes peces.


Són com dos altaveus possats de manera que si parles en to normal al costat d'un, se sent perfectament a l'altreEls jardins són bonics i agradables, hi ha algunes escultures de personatges coneguts i vistes de Barcelona.

Situació:

Accés: Els jardins tene moltes entrades, si voleu anar directes a la zona de pícnic heu d'entrar per la Carretera de Montjuich on hi ha l'emblemàtica escultura de la sardana, que era l'entrada principal de l'antic parc d'atraccions de Motnjuïch. Aquest accés té una rampa.Al bloc hi ha 2 zones de pícnic més de Montjuïch:
Què visitar?

Muntanya de Montjuïch: hi ha de tot per fer, museus, parcs,el castell, Palauet Albéniz, l'anella olímpica, etc.
Palauet Albéniz
Barcelona:

Barcelonès:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada