dimecres, 4 de març del 2015

Zona de pícnic Font d'en Ribes, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental

Petita zona de pícnic en una encantadora font modernista del Parc Natural de Collserola, pertany al municipi de Sant Cugat del Vallès. S'hi accedeix des de l' Àrea Can Ribes a la carretera de l'Arrabassada. S'hi ha d'arribar caminant, us ho explico al final de l'entrada.
Igual que la seva veïna Font de l'Arrabassada nomès té 1 taula, en aquest cas de fusta i la fantàstica font. Es tracte d'un paratge molt tranquil i allunyat dels cotxes i sorolls.






Té una mica d'espai per jugar a més de la muntanya.


Situació:

Accés: com he comentat no hi podreu arribar en cotxe; l'heu de deixar en dos espais habilitats que hi ha a la Carretera de l'Arrabassada (Crta de Sant Cugat) just on hi ha la desviació cap a Sant Medir: Área de Can Ribes.

Venint de Barcelona

Venint de Sant Cugat
Just al costat del planell explicatiu de la zona hi ha un camí de terra que baixa, l'heu de seguir, passareu per davant d'unes cases.



Heu de seguir avall uns metres fins que arribeu al Viaducte de Can Ribes, des d'on hi han molt bones vistes; aquí heu de pendre la desviació de l'esquerra i seguir el camí fins que trobareu una corba a la dreta molt pronunciada. Aquí hi han unes escales que són una drecera a la Font de l'Arrabassada, però podeu seguir pel camí i fer una bonica passejada d'un 10 o 15 minuts més i hi arribareu igual. Des de la Font de l'Arrabassada hi ha un camí que us porta a la Font d'en Ribes en 2 o 3 minuts, al baixar les escales queda a la dreta.








Font de l'Arrabassada


Què visitar?

Parc Natural de Collserola:


Ermita de Sant Medir

Vallès Occidental:

4 comentaris:

  1. Fantastic crec que de aui pots fer ja una guia de zones de picnic es que no hi falta res molt bona feina una abraçada !!! i endevant

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. I tant que m'en falten! Cada dia en descobreixo de noves, però no tinc ni temps ni diners per anar a totes...

      Elimina
  2. Molt maca la font, i a sota del Tibidabo, encara m'en recordo quan vaig anar.
    At recomano a Collserola la font nova de Can Catà, a Cerdanyola, amb taula de pedra allargada per pícnic.
    És un racó encisador, això sí, per accedir-hi haurà de ser el primer o tercer diumenge.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La Font Nova la vaig descobrir un dia navegant amb el Google Earth i vaig investigar; però no tinc clar que es pugui utilitzar precisament perquè pertany a una propietat privada o algo així; ho hauré de preguntar. Moltes gràcies per la sugerencia!

      Elimina