dissabte, 14 de març de 2015

Zona de pícnic Font de la Sala, Sant Hipòlit de Voltregà, Osona

Bona zona de pícnic en un bonic entorn al municipi de Sant Hipòlit de Voltregà. S'hi arriba per una pista forestal que surt del carrer Sant Martí.
Consta de 6 taules i 9 barbacoes. Estan repartides en tres terrasses i a cada terrassa hi ha dues taules i 3 barbacoes. Les taules no són molt pràctiques ni els tamborets, però podeu portar-ne de casa si en teniu. No hi ha gaires ombres. Les 3 zones de taules estan molt separades entre elles i hi ha molt lloc per jugar.
La Font que li dóna nom queda apartada en un racó molt tranquil i ombrívol.

Hi ha lloc per aparcar a la part més alta i al costat d'una edificació; si heu d'accedir-hi amb cadira de rodes millor aquest segon aparcament, ja que tot i que queda més apartat hi ha rampes per accedir a les diferents terrasses.

Situació:

Accés: Com he dit la pista forestal surt del Carrer Sant Martí, que s'hi arriba des d'una bifurcació del Carrer de l'Hospital. Nomès heu d'anar seguint endavant fins a l'edificació, o just abans de l'edificació hi ha una desviació a la dreta que porta a la primera terrasa.
S'ha de pendre la desviació de l'esquerra
Què visitar?

Sant Hipòlit de Voltregà:

Paisatges del Ter: web molt interessant d'on vam treure la zona de pícnic.

Osona:


2 comentaris:

  1. Molt bon reportage Marta els que els agrada anar de Picnic aqui tenen una guia que no trobaran a enlloc mes una abracada !!

    ResponSuprimeix