diumenge, 8 de març del 2015

Àrea recreativa Font del Ferro, Girona, Gironès

Seguint la recomanació de l'Anna Rubau, seguidora del bloc, i el bloc Barbacoes de'n Joan Molar hem anat a aquesta zona de pícnic a les rodalies de la ciutat de Girona. S'hi arriba per una pista on no hi ha indicacions, al final de l'entrada us explico com arribar.
Consta de 9 taules de pedra i 4 barbacoes individuals repartides per la zona. Cal dir que avui hi hem estat a les 11:00 del matí i estava totalment ple; tant les taules com les barbacoes, i aquestes ja tenien brasa així que hi portaven estona. No sabem si és pel bon temps d'aquest diumenge o perquè habitualment és així, però si voleu venir ho haureu de fer ben aviat.





Hi ha vàries fonts i una mica d'espai per jugar. Si no us importen les multituds és un bon lloc per passar el dia. L'entorn és molt bonic perquè està a la Vall de Sant Daniel i ja dins de l'Espai d'Interés Natural de les Gavarres







Situació:

Accés: La Font del Ferro està a la Vall de Sant Daniel que està al nord-est de Girona, el més fàcil és possar el GPS sincerament; però per si no en teniu segiu les indicacions cap a la Vall de Sant Daniel i al Monestir de Sant Daniel al Carrer de les Monges, passat el monestir us heu de mantenir sempre a la dreta.  Passareu vàries bifurccacions i heu de pendre sempre l'opció de la dreta fins que trobareu la zona d'aparcament, també a la dreta.



Agafem el camí de la dreta

Girem a la dreta

 Heu de deixar el cotxe i seguir a peu uns 4/5 minuts, si aneu molt carregats poder passar amb el cotxe per la pista forestal però després heu de tornar a l'aparcament.




Al bloc hi ha 3 àrees de pícnic més de Girona:





Què visitar?

Girona:

Espai d'Interés Natural de les Gavarres

Gironès:

9 comentaris:

  1. Un lloc ben aprop i no i he estat mai ara aquesta zona esta molt ben arrenjada abans era un lloc força conflictiu per el que veig el lloc deu haver hi gent quassi sempre sobretot els dies festius es molt aprop de Girona i les fonts deuen fer que molta gent es decideixi anar hi molt bon reportage Marta sera questio de arribar me una abraçada !!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Cinto. La veritat és que la ciutat de Girona té un entorn privilegiat.
      Encara ens vam acostar més a casa teva... vam anar fins a Canet d'Adri. Una abraçada!

      Elimina
  2. Gràcies per la informació, bon post.

    ResponElimina
  3. Sabeu si per a fer foc a la barbacoa, cal un permís previ de l'Ajuntament de Girona? Gràcies.

    ResponElimina
  4. S’ha de pagar entrada de picnic x poder fer servir barbacoa?

    ResponElimina
  5. Des del 2021 ja no hi ha barbacoes, per preservar l'espai natural. Només bancs i taules i fonts.

    ResponElimina